Güzel mantıklı bakalım hangisi olacak bunlardan92Ş/98H'de kalabilir.
Bu bölgelerde çalışabilir:
29B/41ST/27SE/63
98AB/73B/HT1
31/98B/97A/97T
15BK Sabit
Çok düşük ihtimal E-3/622, 146 veya 29E/30A/35/35C/62/DT1/DT2/HM2
Güzel mantıklı bakalım hangisi olacak bunlardan92Ş/98H'de kalabilir.
Bu bölgelerde çalışabilir:
29B/41ST/27SE/63
98AB/73B/HT1
31/98B/97A/97T
15BK Sabit
Çok düşük ihtimal E-3/622, 146 veya 29E/30A/35/35C/62/DT1/DT2/HM2
böyle bir senaryoda m6'da iade olacağını düşünmek bağırtan bir durum, zaten 5-6 duraklık hat metro istanbulun cebinde delik açarHer metro durağına iade makineleri koyulmali...
Insanlar 1-2 durak için saçma paralar veriyor. Çoğu kişi de ücret yüzünden kaçak binmeye çalışıyor![]()
Sabah saatlerinde ve işten çıkış saatlerinde M9 hattını kullandınız mı?M9’da yoğunluk mu oluyor allah aşkına son uzatma açılmadan evvel 500 bin yolcu görüyordu. Şu an da en fazla 1-2 milyon görüyor
Marmaray’da söğütlüçeşme-yenikapı uygulaması planlanıyordu, 1-2 kere denendi, araç alınsa bayağı tutar aslında vaga tv’de ooo gaziantepe araç aldık banliyö yaptık uçan kaçan tren son teknoloji her şeyi yaptık yazıyorlar da marmaraya araç almıyorlar
yok. bir gün deneyeceğim. m3'e araç alınsa m9'a da dolayısıyla gider. bence m7 önem sıralamasında en önemlisiSabah saatlerinde ve işten çıkış saatlerinde M9 hattını kullandınız mı?
Bende anlam veremiyorum şu olaya . Aşırı kısa + aşırı kalabalık . Peron sanki 8 vagondan da uzun gibi görünüyor .M7'nin 8 vagonlu olması için tam olarak ne bekleniyor
kağıthane 8.5 uzunluğunda ve m2 gibi 4lu vagonu bir 4lüyle daha birleştirip hemen yapılamaz mıBende anlam veremiyorum şu olaya . Aşırı kısa + aşırı kalabalık . Peron sanki 8 vagondan da uzun gibi görünüyor .
Lütfen deneyin; hatta denemişken M3 hattına da (İkitelli Sanayi İstasyonu) aktarma yapın. Oradaki yoğunluk zaten M9 hattından daha fazla.yok. bir gün deneyeceğim. m3'e araç alınsa m9'a da dolayısıyla gider. bence m7 önem sıralamasında en önemlisi
yok. bir gün deneyeceğim. m3'e araç alınsa m9'a da dolayısıyla gider. bence m7 önem sıralamasında en önemlisi
Bugün tüm gün garajdaydı. Demek bu yüzdenmiş. Şansıma 89S verilmiş markete çıkarken gördüm. Zaten üstünde HO plaka takılı değildiAşırı üzgünüm şu an bölgedeki en nadir otobüslerden biriydieski aracı hangi araca gitti acaba ?
ARAÇ.M7'nin 8 vagonlu olması için tam olarak ne bekleniyor
Yarın her an imzama yeni bir ekleme yapabilirimHemen işlenmiyor sanırım. A-1734'te hala 2023 gözüküyor. Yarın araca bakmaya gideceğim. Züğürt tesellisi ama umarım muayene içindir...
Gidemeyeceğim ayrıldı araçYarın her an imzama yeni bir ekleme yapabilirim
Değiştiğini varsayarsak benim gibi üşengeç bir insanı bile Anadolu yakasına götürmeyi başaran o araç
Benide şuan karşıya götürücek tek araç A-1553.Değiştiğini varsayarsak benim gibi üşengeç bir insanı bile Anadolu yakasına götürmeyi başaran o araç
Ekli dosyayı görüntüle 85548
Ekli dosyayı görüntüle 85549
07.08.2025
Valla bu haberden sonra bırak Otokar için karşıya geçmeyi evimin önünden geçse kafama kese kağıdı geçiririm. Fena triggerlandımBenide şuan karşıya götürücek tek araç A-1553.
Valla haklısın nereye gitsek otokar kent lf'ler 89S'de bol bol birdeValla bu haberden sonra bırak Otokar için karşıya geçmeyi evimin önünden geçse kafama kese kağıdı geçiririm. Fena triggerlandım
Bir arkadaşıma yazdım. BN1 ve 76O bölgesinden bahsettim. Orası otokar cenneti adım başı otokar fotoğrafı çektim dediValla haklısın nereye gitsek otokar kent lf'ler 89S'de bol bol birde
Bence kafayı yemesi lazımdı cünkü görsem cevirirdim tasarımda değiştirmiyorlarBir arkadaşıma yazdım. BN1 ve 76O bölgesinden bahsettim. Orası otokar cenneti adım başı otokar fotoğrafı çektim dedi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.