Evet zeytinburnu kalkışı öyle de bizim buradan kalkışı çok erken@Rick Grimes bu hatta Nöbet yaptım ben düşün son sefer 23:00'dı eve gitmem 01:15'i buldu
Evet zeytinburnu kalkışı öyle de bizim buradan kalkışı çok erken@Rick Grimes bu hatta Nöbet yaptım ben düşün son sefer 23:00'dı eve gitmem 01:15'i buldu
Evet 22:00 birde Allah'tan tanıdık şöfordu Yenibosnada oturuyor benle aynı yerdeEvet zeytinburnu kalkışı öyle de bizim buradan kalkışı çok erken
işte gerçek bir avcı@Rick Grimes bu hatta Nöbet yaptım ben düşün son sefer 23:00'dı eve gitmem 01:15'i buldu
Evettt daha birsürü hatta gec yaptım 97A 23:00 97T 23:00 31 23:50 98B 23:00 76O 23:00işte gerçek bir avcı
Mustafa abinin varlığından haberim ama hiç ona denk gelemedim ben gittiğimde genelde hep Hakkı abi oluyor .A-1504'te Mustafa ve Hakkı abi var @hat.76o
Mustafa abi bana cok yakın oturuyor o demişti Conecto olacak arac diye bu arada Numarası var bende istediğin zaman gel dedi 97M 76O 89 89SMustafa abinin varlığından haberim ama hiç ona denk gelemedim ben gittiğimde genelde hep Hakkı abi oluyor .
Tüvtürk Muayene Tarihi Geçmiş .Ekli dosyayı görüntüle 85766
HAYDAA BUNA NOLDU BÖYLE
Gecince araç yatırıyorlarmıTüvtürk Muayene Tarihi Geçmiş .
İskender Abi o çok kral adam biraz kısa ve tombul bir abi@hat.76o A-1871'de gözlüklü abi var tanıyormusun ben biliyorum onu Öğlene kadar calışıyor genellikle ve burada oturuyor
Ben İETT Solo ve metrobüsteki Akia'nın koltuklarını çok seviyorum aynısı 2025 Procity TR'de de var.Markası ne acabaKoltukları çok sıkıntılı uzun boylu biri olarak nerden baksanız hiçbir koltuğuna sığamıyorum
89A'nın araçları değil bu söylediklerin. 76O bölgesi araçlarıKaç ay olalı 89'a binmiştim en öne oturmuştum şoförde oğlunu aramıştı.Sanırım ziyarete geleceklermiş.Şoför ona dedi saat kaç oldu hala çıkmadınız mı falan diyordu vallaha öyle kısa tartışmışlardı ama ya A-1879'du ya da otokardı.Otokar ise A-1871 olma ihtimali yüksek hatırlamıyorum
89 hocam89A'nın araçları değil bu söylediklerin. 76O bölgesi araçları
Pardon pardon. Kesme işaretini görmemişim direkt 89A algıladı gözlerim89 hocam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.