Akşam 11-12'de git oraya bol bol BMC görürsün iki tanede TemsaOrası yaptaş mıymış bir kere oralardan geçmiştim
Akşam 11-12'de git oraya bol bol BMC görürsün iki tanede TemsaOrası yaptaş mıymış bir kere oralardan geçmiştim
Yenibosna Metro peronların içinde araçların geçişi için yol açmışlar sitelere doğru gidiyordu araçlar orası değil mi?Akşam 11-12'de git oraya bol bol BMC görürsün iki tanede Temsa
viaport venezia. benim bile viaport demeye dilim varmıyor. diğer viaportlardan biri kurtköyde diğeri tuzlada çünküOrada İtalya copy paste'i AVM vardı. 2-3 kere gitmiştim oraya. İnanılmaz trafik vardı. Hatta bir gün 336E ile dönmek istemiştim fakat trafik gözümü fena korkutunca tramvay ile edirnekapı + metrobüs sefaköy yapmıştım
Evet . Ki oradan sonrası daha da kötü …Orada İtalya copy paste'i AVM vardı. 2-3 kere gitmiştim oraya. İnanılmaz trafik vardı. Hatta bir gün 336E ile dönmek istemiştim fakat trafik gözümü fena korkutunca tramvay ile edirnekapı + metrobüs sefaköy yapmıştım
Evet doğru oradan aşağı iniyorsun Vizyon ve Yaptaş'ın garajı var üstteki vizyonun alttaki yaptaşınYenibosna Metro peronların içinde araçların geçişi için yol açmışlar sitelere doğru gidiyordu araçlar orası değil mi?
Orası yaya geçişine açık mıydı bir anda ters kelepçe yemeyeyimEvet doğru oradan aşağı iniyorsun Vizyon ve Yaptaş'ın garajı var üstteki vizyonun alttaki yaptaşın
Evet acık Vizyon garajına cok bulaşma bence köpek varOrası yaya geçişine açık mıydı bir anda ters kelepçe yemeyeyim![]()
Yok maalesef. Soğuk havalarda eve kapanıyorum çıkmıyorum. Gidersem özelden yazarım sana@Rick Grimes bugün o tarafa gitmeyi düşünüyor musun
Tamam bende gitmiyorum bugün ve dünde gitmedim.Bana yaz sen özelden haberleşiriz.Yarın Yaptaş'a uğrayabilirim belki benYok maalesef. Soğuk havalarda eve kapanıyorum çıkmıyorum. Gidersem özelden yazarım sana
Sarı renk daha iyi bence,bu renk hoşuma gitmedi.Belgrad Belediyesi'nin yeni Akiaları
MR52 ve 36AS'de hiç duyuru görmedim. Şayet bir gün duyuru görürsem Beyoğlu İETT merkezine resmi dille teşekkür dilekçesi yazacağımiett beni şaşırtıyor. bu seferler sadece haftaiçine değilde haftasonuna da gelseydi çok güzel olacaktı.
Bizimkilerin koltuklarının desenide böyle olsaydı keşke.Bizimkilerde çok mavi nokta var ve basit gösteriyor.Belgrad Belediyesi'nin yeni Akiaları
Sanki bizimkiler de benzer bunlara diye hatırlıyorumBizimkilerin koltuklarının desenide böyle olsaydı keşke.Bizimkilerde çok mavi nokta var ve basit gösteriyor.
Firma 480p çekmiş ama yinede az çok belli oluyorSanki bizimkiler de benzer bunlara diye hatırlıyorum
Bende Yarın A-1504'e mi gitsem diye düşünüyordum yada salı günüVaktim olsa ben gidecektim B-1918 için ama maalesef vaktim yok
Valla 2025 Otokar için gitmeye değmez benceVaktim olsa ben gidecektim B-1918 için ama maalesef vaktim yok
Bencede değmez cünkü yeni birşey yokValla 2025 Otokar için gitmeye değmez bence
2025 olmasından dolayı değil TCV den döndüğü için yoksa Otokar dan banane Otokar benim için hiç bişey ifade etmiyorValla 2025 Otokar için gitmeye değmez bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.