yoo uydurmuyorum onlar yüksek tabanNe alakası var nerden uyduruyorsun onlar vip taşıma yapan otobüsler
yoo uydurmuyorum onlar yüksek tabanNe alakası var nerden uyduruyorsun onlar vip taşıma yapan otobüsler
Onu demiyor, Hiçbir zaman sarıya boyanmayacağını söylüyoryoo uydurmuyorum onlar yüksek taban
Onlar V I P taşımacılık yapıyor iett de bile kategorisi farklı aynı çift katlılar gibi düşünebilirsin senin mantığına göre havabüslerinde havaistlerinde sarıya boyanması gerekir ama kural yalnızca özel halk otobüsleri için geçerlidiryoo uydurmuyorum onlar yüksek taban
Çok özlüyorum bu kodu. Keşke 146'da kalsaydı. A-1856 da gidici.A-1709 -> 15BK - 2017 Model Isuzu Citiport
Ekli dosyayı görüntüle 76763
Ekli dosyayı görüntüle 76765
07.08.2025 17:18 - Paşabahçe Saip Molla Caddesi - Şişecam Durağı
Not: Normalde 2. fotoğrafı paylaşmayacaktım ama dünkü anlattığım olaydaki kanıt niteliğinde olsun diye çektim
KeşkeÇok özlüyorum bu kodu. Keşke 146'da kalsaydı. A-1856 da gidici.
Yav adam İsuzu fanatiği olduA-1603 -> 14Y - 2015 Model Isuzu Citiport
![]()
![]()
07.08.2025 15:01 - Kadıköy Peronlar
A-1607 Hariç tüm Isuzuları paylaştım. A-1607 için hepsini paylaşmak istiyorum ona biraz zaman ayırıcam @Semih
En güzeli A-1607'yi daha paylaşmadım. Azcık işim var ayarlamalarını yapıp onu da detaylı paylaşacağımYav adam İsuzu fanatiği olduBu ne isuzu isuzu binesim geldi
![]()
Sen isuzu yazısını gördüğün an çek bence onuİlk fotoğrafı 14:58'te son fotoğrafı 20:18'te çekmişim. Dün cidden Isuzu fabrikasındaki mühendislerden daha çok Isuzu gördüm. Baya keyif aldım
Valla benim gözüm soldaki Conecto'ya takıldıYav adam İsuzu fanatiği olduBu ne isuzu isuzu binesim geldi
![]()
Bölgesinin en iyisi olma ünvanını senelerdir taşıyor o yüzden çok seviyorum bu aracıBu fotoğrafta tam eve dönerken şansa denk geldi @Emirinho10'a İnönü Mahallesi özel olsun
A-1515 -> 98AB - 2024 Model Isuzu Citiport
Ekli dosyayı görüntüle 76776
Ekli dosyayı görüntüle 76775
Ekli dosyayı görüntüle 76774
07.08.2025 20:18 - Sefaköy Metrobüs Durağı
Kesinlikle harika araçBölgesinin en iyisi olma ünvanını senelerdir taşıyor o yüzden çok seviyorum bu aracı
LED tabelayı iyi ÇekmişsinizBu fotoğrafta tam eve dönerken şansa denk geldi @Emirinho10'a İnönü Mahallesi özel olsun
A-1515 -> 98AB - 2024 Model Isuzu Citiport
Ekli dosyayı görüntüle 76776
Ekli dosyayı görüntüle 76775
Ekli dosyayı görüntüle 76774
07.08.2025 20:18 - Sefaköy Metrobüs Durağı
Teşekkür ederim. Telefonun kamerasında HDR modu varmış. Yeni fark ettim. O yüzden bu kadar kaliteli çıktı belki de akşam diye de olabilirLED tabelayı iyi Çekmişsiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.