A-1636 bir şey almayacak gibi duruyor bana göre ama alsa çok iyi
Ya A-1636'nın Daha Nerde Yattığını BilmiyoruzA-1636 bir şey almayacak gibi duruyor bana göre ama alsa çok iyi
Deparko da değil miydi paylaşım yaptığım gün 2-3 tane MAN vardı orda ama kodları okunmuyorduYa A-1636'nın Daha Nerde Yattığını Bilmiyoruz. Büyük İhtimal Hurdaya Ayrıldı Araç ...
Bugünkü son fotoğrafım Deparko'dan. Hurdalık gibi bir şey olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 75673
Ekli dosyayı görüntüle 75674
Ekli dosyayı görüntüle 75667
Ekli dosyayı görüntüle 75676
İçlerinde durumu tek iyi olan araç C-1752
Ekli dosyayı görüntüle 75677
Ekli dosyayı görüntüle 75672
31.07.2025 14:51 - Deparko
Kod hurdaya ayrılmaz araç hurdaya ayrıldıysa alırYa A-1636'nın Daha Nerde Yattığını Bilmiyoruz. Büyük İhtimal Hurdaya Ayrıldı Araç ...
Hayır hocam deparkoda 2 tane Man var C-1761 ile C-1762,A-1636 orada değilDeparko da değil miydi paylaşım yaptığım gün 2-3 tane MAN vardı orda ama kodları okunmuyordu
He pardon hocam 2 yıl önceki sinyaliymiş o. Güncel sanmışımHayır hocam deparkoda 2 tane Man var C-1761 ile C-1762,A-1636 orada değil
Hayırlı olsun. Isuzu sayıları artıyor, artmaya da devam eder inşallah. Yinede bir önceki kasası olan 2024'den devam etseler fena olmazİstanbul'un 4. makyajlı Isuzu Citiport'u A-382.
A-8 bölgesinin de ilk 2025 model aracı oluyor kendisi.Ekli dosyayı görüntüle 77549
Benimde ilk aklıma erguvanlar gelmişti Ulaşım AŞ görünce@Rick Grimes siz Ulaşım AŞ yazınca aklıma erguvan Akia’lar geldi![]()
Bu fotoğrafı ekstra Citiport alanına da paylaşabilirsin hocam. Biriksin orası daA-116 da böyleydi sonradan söküyorlar
İOAŞ ilk kurulduğunda dönemin belediyesi bütün markalardan araç almıştı.Benimde ilk aklıma erguvanlar gelmişti Ulaşım AŞ görünceİlk gördüğüm erguvan Akia 98H hattındaydı sanırım A-1519'du görünce şaşırmıştım. Daha önce mor Akia görmemiştim zamanında
İyi yapmışlar cidden. En azından ulaşımda çeşitlilik olmuş. Şuan her yer 2025 Kent oldu. Nereye baksam 2025 Kent LF. Buralarda da biraz farklılıklar olsa keşke. Isuzu sayıları artıyor. Hiç alınmayan marka otobüs üretse falan TCV gibi bir anda ortaya çıksaİOAŞ ilk kurulduğunda dönemin belediyesi bütün markalardan araç almıştı.
İETT'nin taktığı dış kameralar onlar, iyice yapışsın diye bantlıyor, sonra söküyorlar.A-116 da böyleydi sonradan söküyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.