B-162Evet tam olarak buydu. 31E'deki yeni conecto çok iyidi ama
B-162Evet tam olarak buydu. 31E'deki yeni conecto çok iyidi ama
Avrupa’da bu kadar ağır modifiyeli araç oluyor muyduEkli dosyayı görüntüle 75226
Buda Yaptaş A.Ş'nin ama modifiyeye bak hele nasıl yapmış bunlar
Yok avrupa'da bu kadar değil yaAvrupa’da bu kadar ağır modifiyeli araç oluyor muydu
A-1515 A-1516 A-1517 Isuzu oldu bu 3lü
Tamda teşekküre geliyordum. A-1515, A-1516, A-1517 arka arkaya Isuzu oldular. Hepsi favorilerimden artık
Ne demek daha ne olacak ellerine sağlık teşekkür ederim@Rick Grimes hocam sizin için gelsin bu da güzel çekemedim ama kusura bakmayın
Bu aracı ilk çalışmaya başladığı zamanlarda çekmiştim
Ben teşekkür ederimTamda teşekküre geliyordum. A-1515, A-1516, A-1517 arka arkaya Isuzu oldular. Hepsi favorilerimden artık
Ne demek daha ne olacak ellerine sağlık teşekkür ederim
Bu fotoğrafta şimdi imposterı fark ettim arkada A3069 varİstanbul'daki nesli tükenmek üzere olan 4.nesil BMC Belde CBlerden B-210.
(26 Haziran 2025)Ekli dosyayı görüntüle 75238
2013 Kent 290LF'lerde hep hem fikiriz. O Yüzden sana bir gün Akiaları sevdirmeye başaracağımOtokar versiyonunun olmasını tercih ederdim ama nalet akiaları yığıyorlar hep![]()
Eski otobüslere ben dış hatlarda binmek istemiyorum. Markası modeli farketmez.Bari capacitylerin bir kısmını normal hatlara ver. Çünkü yeni araçlar alındıkça capacityleri kaybetmekten korkuyorum.
Anadolu şehirlerine satılır büyük ihtimalle 2. el olarak alan çok öho esnafı olur anadoludaBu 4.nesil beldeler ne olur hurdaya mı gider
2011 model degilmi bunlar?O kadarda eski almiyorlardir 2015 falan alirlar diye dusunuyorum.Anadolu şehirlerine satılır büyük ihtimalle 2. el olarak alan çok öho esnafı olur anadoluda
ayrıca @Yasin190754 fotoğrafı neyle çektin baya iyi çıkmış kalitesini anlatamam. Benimkiler kötü çıkıyor çünkü telefonu ilk alırken fotoğraf çekmeyi seven biri olmadığım için ucuza kaçıp kamerası kötü olanı aldım fakat otobüs fotoğrafları çekeceğimi tahmin etmemiştim. O yüzden benim fotoğraflar leş kusura bakmayın. Telefon bu kadar çekiyor benlik değil. Birde sosyal ankastrem otobüs fotoğrafı çekerken devreye giriyor. İnanılmaz heyecan yapıp utanıyorum millet görecek diyeBu fotoğrafta şimdi imposterı fark ettim arkada A3069 var![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.