1 Günde 3 Hat calışan İUAŞ aracı?
Evet İUAŞ'taydı ya önceden öhöyla karışmasın diye öyle diyoruzİUAŞ mı
31E'yi bir öho yerine yapmış gibiEkli dosyayı görüntüle 76300
1 Günde 3 Hat calışan İUAŞ aracı?
B-157'nin yerine 1 sefer 97A'yı ise A-1638'in yerine A-1604 ise B-157'nin yerine 31E'de31E'yi bir öho yerine yapmış gibi
Yediemin nerdeydi hocam432 yeddieminde yatıyor hacizlik geldi
C-043 ekimden(2024) beri Atatürk Mahallesi peronlarda yatıyor
Man sadece belediyelere satıyor bir de doğru mu bilmiyorum fakat euro 7 ye uygun üretim olmayacakmış son kasalardan bu üretilenlerŞu MAN lion's City'nin servis ağını fazlalaştırıp parçalarını daha ucuza mâl edelim, gerekirse boşun boşu paket ürettirip ÖHO esnafının almasını sağlayalım![]()
Kısmen doğru E modelleri (elektrikli) Man Lions Cityler üretilecekmiş sadeceMan sadece belediyelere satıyor bir de doğru mu bilmiyorum fakat euro 7 ye uygun üretim olmayacakmış son kasalardan bu üretilenler
Hepsi ÖHO da birleştiEvet İUAŞ'taydı ya önceden öhöyla karışmasın diye öyle diyoruz
Aynen Euro 6’da kalacaklarmış onu ben de duymuştum.Man sadece belediyelere satıyor bir de doğru mu bilmiyorum fakat euro 7 ye uygun üretim olmayacakmış son kasalardan bu üretilenler
Orası öyle ama kapıkodlarından belli oluyor hangisi ÖHO hangisi İUAŞ ne kadar birleşmiş olsalar da ayırıyorum bendeHepsi ÖHO da birleşti
Bilmeyenler için A-1500 A-1879 arasıOrası öyle ama kapıkodlarından belli oluyor hangisi ÖHO hangisi İUAŞ ne kadar birleşmiş olsalar da ayırıyorum bende
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.