La bu 10 yıllık sen buna mı övgü yağdıroyorsun? Bilmem kalitesini de 2015 model otobüse binmek için can atmak yani

La bu 10 yıllık sen buna mı övgü yağdıroyorsun? Bilmem kalitesini de 2015 model otobüse binmek için can atmak yani
Otobüs otobüstür binmek şarttırLa bu 10 yıllık sen buna mı övgü yağdıroyorsun? Bilmem kalitesini de 2015 model otobüse binmek için can atmak yani![]()
Tabiki de. Isuzuysa 100 yıllığına da binilir :=)La bu 10 yıllık sen buna mı övgü yağdıroyorsun? Bilmem kalitesini de 2015 model otobüse binmek için can atmak yani![]()
Git birde 2008 model hibe edilmil sultan çalmasına bin çok güzel diyorlarTabiki de. Isuzuysa 100 yıllığına da binilir :=)
Sultansa güzeldir agaGit birde 2008 model hibe edilmil sultan çalmasına bin çok güzel diyorlar![]()
Sultan değil İzmir Ulaşım randoma gel fotosunu atıyımSultansa güzeldir aga
98AB de eskiden neler neler çalışıyordu hey gidiDile kolay 2 yıl geçmiş.
B-1736, eski aracıyla 98AB hattında. Şimdi bu aracı 98AB'de görmemiz imkansız. Zaten değişiverdi bu araç...
Ekli dosyayı görüntüle 75449
4 Haziran 2023 - Çobançeşme
Ona rağmen kacabiliyorsa düşünemiyorum 1-2 araba eksik olsa o hatta patlak gider araclar k.s.s'ye ve aksaray'aHattın ilk aracıymış hemde
Ya ben İETT yi anlamıyorum zaten 89K gibi köklü bir hattı önce Aksaray dan kisalttilar 89K-1 in seferleri 89K dan daha çok çünkü birde böyle durum oluyor gerçekten büyük rezillik birde araç İoaş olarak ilk araç yoksa ilk sefer 05.20 de başlıyorEkli dosyayı görüntüle 75513
Görevden kacmış bu A-154789K gibi uzun hatta calışıyor birde yorumları alalım arkadaşlar
Eskiden nasıl hatlar kalkıyordu kim bilir artık sadece torpilbeyköy
İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyorİETT'de böyle olay yok şoförün kodu var. Aynı kodun olduğu seferde aynı şoförler diğerlerinde değişiyor
ÖHO'nun çalıştığı hat. Çift katlılarNormalde o hatta özel araçlar mı çalışıyor -11 var çünkü
Şunu okumadan atlamışım özür dilerim şimdi anladımİETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor .
İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor
Mesela burada A3001 -> E-58 Hattındaki -11 (6. araç) öho aracı yerine tek sefer yapmış
Ekli dosyayı görüntüle 75563
Aracı buldum. D-176 yerine çalışmış. Mesela onun sadece 17:45 seferini yapmış ve -11 ifadesi yerine İETT aracı geçtiği için sürücü kodu gelmişŞunu okumadan atlamışım özür dilerim şimdi anladım
Bazen tam okumadan yorum yapıyorum
ekspres hatlarda normalde çift katlı vardı?İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor
Mesela burada A3001 -> E-58 Hattındaki -11 (6. araç) öho aracı yerine tek sefer yapmış
Ekli dosyayı görüntüle 75563
Öyle zaten mesajlarımı tam okumadın sanırımekspres hatlarda normalde çift katlı vardı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.