Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayrıca @Yasin190754 fotoğrafı neyle çektin baya iyi çıkmış kalitesini anlatamam. Benimkiler kötü çıkıyor çünkü telefonu ilk alırken fotoğraf çekmeyi seven biri olmadığım için ucuza kaçıp kamerası kötü olanı aldım fakat otobüs fotoğrafları çekeceğimi tahmin etmemiştim. O yüzden benim fotoğraflar leş kusura bakmayın. Telefon bu kadar çekiyor benlik değil. Birde sosyal ankastrem otobüs fotoğrafı çekerken devreye giriyor. İnanılmaz heyecan yapıp utanıyorum millet görecek diye
Sosyal ankastrem ODKQŞLDAPDLAPSKSKA
Bu arada bende aynı şekilde heyecan yapıyorum

ayrıca @Yasin190754 fotoğrafı neyle çektin baya iyi çıkmış kalitesini anlatamam. Benimkiler kötü çıkıyor çünkü telefonu ilk alırken fotoğraf çekmeyi seven biri olmadığım için ucuza kaçıp kamerası kötü olanı aldım fakat otobüs fotoğrafları çekeceğimi tahmin etmemiştim. O yüzden benim fotoğraflar leş kusura bakmayın. Telefon bu kadar çekiyor benlik değil. Birde sosyal ankastrem otobüs fotoğrafı çekerken devreye giriyor. İnanılmaz heyecan yapıp utanıyorum millet görecek diye
Beni de gecen soforler fark etti sohbet ettik 🧐

Ya arkadaş bugün bak pazar öğle saatleri sanayi sitesi bomboş kuş uçmuyor sanki 5 yıldızlı polisler tarafından aranıyorum gibi A-1517'yi çekerken 50 kere etrafımı kontrol ettim biri görecek mi diye. Sanki otobüsü çalacağım. Fotoğraf çekip gidicem ne bu kasıntı :D
Aslında haklısın

İlk gün A-1800'ü çekmeye gittiğimde çok fazla sanayide çalışan işçi vardı ve sosyal ankastrem azmıştı resmen fotoğraf çekemiyordum. Fotoğrafı çekemezsem inanılmaz içimde kalırdı oralara kadar gidip çekememek. Şansa tamda annem aramıştı sağolsun. Sanki görüntülü konuşma yaparmış gibi telefonu dik tuttum ve aracı öyle çektim sonra hemen hızlıca uzaklaşmıştım :D şu özelliğimi yenmem gerek cidden ya

İlk gün A-1800'ü çekmeye gittiğimde çok fazla sanayide çalışan işçi vardı ve sosyal ankastrem azmıştı resmen fotoğraf çekemiyordum. Fotoğrafı çekemezsem inanılmaz içimde kalırdı oralara kadar gidip çekememek. Şansa tamda annem aramıştı sağolsun. Sanki görüntülü konuşma yaparmış gibi telefonu dik tuttum ve aracı öyle çektim sonra hemen hızlıca uzaklaşmıştım :D şu özelliğimi yenmem gerek cidden ya
Harikasın

Hiç sıkıntı yapma ben şoför varken de çekiyorum evet biraz çekiniyorum bende ama sonuçta dövmeyecek ya en kötü koşar kaçarsın ne yapacak otobüsten inip beni mi kovalayacak ama bende tabi ki de Peronlarda çekiyorum çünkü şoförler mola yapmaya gidiyor araç boş kalıyor ve rahat rahat çekiyorum

Geri
Üst Alt