A-116 da böyleydi sonradan söküyorlar
İstanbul Ulaşım AŞ ile bir ilgisi yok. Bu Ulaşım İç ve Dış Ticaret firması.Bildiğimiz eski mor İUAŞ mi yoksa aynı adda farklı firma mı
Benimde ilk aklıma erguvanlar gelmişti Ulaşım AŞ görünce@Rick Grimes siz Ulaşım AŞ yazınca aklıma erguvan Akia’lar geldi![]()
Bu fotoğrafı ekstra Citiport alanına da paylaşabilirsin hocam. Biriksin orası daA-116 da böyleydi sonradan söküyorlar
İOAŞ ilk kurulduğunda dönemin belediyesi bütün markalardan araç almıştı.Benimde ilk aklıma erguvanlar gelmişti Ulaşım AŞ görünceİlk gördüğüm erguvan Akia 98H hattındaydı sanırım A-1519'du görünce şaşırmıştım. Daha önce mor Akia görmemiştim zamanında
İyi yapmışlar cidden. En azından ulaşımda çeşitlilik olmuş. Şuan her yer 2025 Kent oldu. Nereye baksam 2025 Kent LF. Buralarda da biraz farklılıklar olsa keşke. Isuzu sayıları artıyor. Hiç alınmayan marka otobüs üretse falan TCV gibi bir anda ortaya çıksaİOAŞ ilk kurulduğunda dönemin belediyesi bütün markalardan araç almıştı.
İETT'nin taktığı dış kameralar onlar, iyice yapışsın diye bantlıyor, sonra söküyorlar.A-116 da böyleydi sonradan söküyorlar
Benim bölgede Temsa, BMC, Otokar araçlarında görmüştüm. Bazı otobüslerin kameralarını yeniliyorlar.Ama diğer model araçlarda böyle bant göremiyoruz niyeyse sadece Citiportlarda gördüm
A-1753'te de vardı abi. Yeni sıfır araçlarda oluyor sanırımAma diğer model araçlarda böyle bant göremiyoruz niyeyse sadece Citiportlarda gördüm
Kamera sistemine geçilmesi iyi olmuş.Hayırlı olsun. Isuzu sayıları artıyor, artmaya da devam eder inşallah. Yinede bir önceki kasası olan 2024'den devam etseler fena olmazBu arada A-1753 Yeni Conectosunda da vardı sıfır yeni araçların ayna kenarları neden bantlı
Ekli dosyayı görüntüle 77551
Dediğim doğru çıkmış mı yazdığım yorumlardaA-1060'ın 2014MODEL Otokar Sultan Maxi City olan aracını A-728'in eski aracı 2024model manuel vitesli Yeni kasa KARSAN ATAK ile değiştirmesini çok isterim. A-728'in Yeni aracı 2024model otomatik vitesli KARSAN ATAK
Gerçek Çatalca da bir devir bittiA-1060'ın 2014MODEL Otokar Sultan Maxi City olan aracını A-728'in eski aracı 2024model manuel vitesli Yeni kasa KARSAN ATAK ile değiştirmesini çok isterim. A-728'in Yeni aracı 2024model otomatik vitesli KARSAN ATAK
Değişim gerçekleşmemiş. Gerçekleşmesini isterim demişDediğim doğru çıkmış mı yazdığım yorumlarda
Bende öyle düşünmüştüm hala bitmemişDeğişim gerçekleşmemiş. Gerçekleşmesini isterim demiş
Zaten yüksek tabanlar sıkıntılı kent içi deDeğişim gerçekleşmemiş. Gerçekleşmesini isterim demiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.