İnternette iki fotoğraf buldum ikisi de düz sarıydı. Ayrıca 2017 modelmiş bildiğim kadarıyla yeni modellerin önü siyah ama net bilgim yokB-1920'nin önü siyah mıydı bilen biri var mı
O zaman aracını değiştirmiş olabilir az önce gördüm kendisiniİnternette iki fotoğraf buldum ikisi de düz sarıydı. Ayrıca 2017 modelmiş bildiğim kadarıyla yeni modellerin önü siyah ama net bilgim yok
Hayır Değiştirmedi 2017 Model Ama Önü 2024 Gibi BoyalıO zaman aracını değiştirmiş olabilir az önce gördüm kendisini
Yeni boyattı o zamanHayır Değiştirmedi 2017 Model Ama Önü 2024 Gibi Boyalı
Yani bugün değil tabi ama ben en son gördüğümde önü sarıydı şimdi siyah görünce o yüzden yazdım anlaşıldıYeni boyattı o zaman
Yok Baya Oldu Boyanalı 2024'te BoyandıYeni boyattı o zaman
Araç Cuma Günü Arıza Nedeniyle Sefer Yapmadı Ama Araç Toplatılmış Çamurluk Ağzı bijon Kapağı falan Takılmış Büyük İhtimalle Ondan sebep Çalışmadı Cuma GünüYani bugün değil tabi ama ben en son gördüğümde önü sarıydı şimdi siyah görünce o yüzden yazdım anlaşıldı
TeşekkürlerAraç Cuma Günü Arıza Nedeniyle Sefer Yapmadı Ama Araç Toplatılmış Çamurluk Ağzı bijon Kapağı falan Takılmış Büyük İhtimalle Ondan sebep Çalışmadı Cuma Günü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.