Yok Isuzu candır valla görünce ilk başta algılayamadım sonradan benim bölgenin aracı olduğunu anladımA-1517 için cok sevindim ya Otokar alsaydı daha güzeldi aslında
Yok Isuzu candır valla görünce ilk başta algılayamadım sonradan benim bölgenin aracı olduğunu anladımA-1517 için cok sevindim ya Otokar alsaydı daha güzeldi aslında
A-1515 mesela bindim cok güzeldi isuzu 73B deydi A-1517'ye MR20'de binmek isterim bir günYok Isuzu candır valla görünce ilk başta algılayamadım sonradan benim bölgenin aracı olduğunu anladım
İsuzu Citiport Arka dörtlüde bağdaş kuruyoruz sen bilirsinYok Isuzu candır valla görünce ilk başta algılayamadım sonradan benim bölgenin aracı olduğunu anladım
Şansa ordan dönerken de 97-1 de B-235 İsuzu denk geldi. Bilmediğim bir yerdi Google haritalar ile gittimA-1515 mesela bindim cok güzeldi isuzu 73B deydi A-1517'ye MR20'de binmek isterim bir gün
Merhaba, @emreunel159Arkadaşlar konuşmalaro burdan yapalım @Mert. @Birnevi Senaryo
@Rime öho değişen otobüsler konusundaki bazı mesajları buraya taşıyabilir misin konu dağılmasın
Bana cok yakın orası navigasyonsuz gidebilirim.B-235'e cok binme şansım oldu oda harika Cemevinin oradamı yakaladınŞansa ordan dönerken de 97-1 de B-235 İsuzu denk geldi. Bilmediğim bir yerdi Google haritalar ile gittim
Hocam fotoğraf olsaydı model yılını da ogrenirdik ama çalışanlar varmış o yüzden siz doğru olanı yapmışsınız yine de teşekkürler ve 89A da Isuzu görmek gerçekten çok garip olacakBen mesajı attığımda ordaydı çıktıysa da bilemem
Haritalar nereye götürdü tam hatırlamıyorum ama Kocasinan ilkokulu gibi bir şeydi yenibosna metroya çıktım onlaBana cok yakın orası navigasyonsuz gidebilirim.B-235'e cok binme şansım oldu oda harika Cemevinin oradamı yakaladın
hangi hata bindin?Haritalar nereye götürdü tam hatırlamıyorum ama Kocasinan ilkokulu gibi bir şeydi yenibosna metroya çıktım onla
A-1800 binmek istediğin araç olduğu ve haberi doğrulamak onun için oraya kadar gittim. Yolum baya uzadı ama değdi gibi onu bile kanıt olsun diye uzaktan gizlice çektim yürürken iyi denk geldi A-1517 ustalar başındaydıHocam fotoğraf olsaydı model yılını da ogrenirdik ama çalışanlar varmış o yüzden siz doğru olanı yapmışsınız yine de teşekkürler ve 89A da Isuzu görmek gerçekten çok garip olacak
Yeni aracının mı?A-1800 binmek istediğin araç olduğu ve haberi doğrulamak onun için oraya kadar gittim. Yolum baya uzadı ama değdi gibi onu bile kanıt olsun diye uzaktan gizlice çektim yürürken iyi denk geldi A-1517 ustalar başındaydı
97-1hangi hata bindin?
Heee o yol berbat ya hatlarını sevmem oranın
A-1800 ü çektim onu da paylaştım A-1517 çekmedimYeni aracının mı?
Çok teşekkür ederim hocam keşke zahmet etmeseydiniz araç şu anda halkalı ya doğru geliyor galibaA-1800 binmek istediğin araç olduğu ve haberi doğrulamak onun için oraya kadar gittim. Yolum baya uzadı ama değdi gibi onu bile kanıt olsun diye uzaktan gizlice çektim yürürken iyi denk geldi A-1517 ustalar başındaydı
Valla bizim bölgedeki BMC'ler Isuzu veya BMC Procity TR olsa keşke yaA-1800 ü çektim onu da paylaştım A-1517 çekmedim
Bu aralar Isuzu sevmeye başladım ve şansa da nereye gitsem denk geliyorlarValla bizim bölgedeki BMC'ler Isuzu veya BMC Procity TR olsa keşke ya
Bende akia'ları sevmeye başladım nedense 2018 modellerini B-1507 ve B-1776 diyebilirim özellikle denemeni önerebilceğimBu aralar Isuzu sevmeye başladım ve şansa da nereye gitsem denk geliyorlar
Evet onlarda fena değil A-1034 var burda baya bakımlı o güzeldiBende akia'ları sevmeye başladım nedense 2018 modellerini B-1507 ve B-1776 diyebilirim özellikle denemeni önerebilceğim
MR50'de calışıyor şuan ama Emniyetevlerin'de nedenseEvet onlarda fena değil A-1034 var burda baya bakımlı o güzeldi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.