Benim de çektiğim otobüsler var,Benim halkapinar ve bahribabada yaptigim sey @Bucali bilir
Benim de çektiğim otobüsler var,Benim halkapinar ve bahribabada yaptigim sey @Bucali bilir
Yok doğru yere yüklemişsin ben isimleri karıştırmışımBen şimdi tam anlamadım fotoğrafları hangi başlığa yükleyeceğim, kafam biraz karışık.
Sistemde 2012 BMC olarak gözüküyor ona göre ekledimA-377 çoktan Otokar Kent LF oldu
Sorun yok. Ne yazdığımı bile unuttum zaten.Yunus hocam kusura bakmayin arada sizin mesaji sildim.
Merhaba, @emreunel159Konu neden bozulmuş demedim "Bugün konuşulanları taşıyın" dedim
Baya iyi A-1511 Otokar A-1517 Isuzu şaşırtıcıValla bende görünce çok sevindim. Sonunda 89A da İsuzu var. Umarım en kısa sürede işlemleri tamamlayıp başlar seferine. Bugün zaten görev verilmemiş. Fotoğraf çekicektim ama çalışanlar falan vardı rahatsız olmasınlar diye çekmedim
Ama bak bence A-1517 doğru kararı vermişBen saygı duyuyorum her karara. Seçenekler arasında verebileceği en iyi karar buymuş demek ki. Belki de eski aracı çok masraf çıkarıyordu
birazdan bende gidicem oraya orada dimi araç halaA-1517 2011 Model BMC Procity olan aracını İsuzu Citiport ile değiştirmiştir.
Kaynak gözlerim kocasinan sanayi sitesinde iki tane A-1517 kodlu araç vardı
Ben mesajı attığımda ordaydı çıktıysa da bilemembirazdan bende gidicem oraya orada dimi araç hala
A-1517 için cok sevindim ya Otokar alsaydı daha güzeldi aslındaArkadaşlar konuşmalaro burdan yapalım @Mert. @Birnevi Senaryo
@Rime öho değişen otobüsler konusundaki bazı mesajları buraya taşıyabilir misin konu dağılmasın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.