Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün saat 17:20 gibi Pendik Köprüsü civarında Otokar Kent LF otobüsünü gördüm. Tabelası kapalı seyir halindeydi. Otobüs 34 sitesinde araç gözükmüyordu, kapı numarasını C-363 veya C-383 olarak okudum. Yanlış görmüş de olabilirim.

[GÜNCELLEME : 23 Temmuz 2025] Araç C-383 ve yeni alınmış.

Son düzenleme:
Mesela benim sıralamam nasıl biliyor musunuz arkadaşlar.

MAN - Mercedes-Benz - Isuzu ve Otokar.

Ama gönlümde yatan şey üçüncü sıraya Otokar'ı koymam çünkü Otokar'ı farklı bi seviyorum fakat Isuzu ne de olsa herşeye rağmen bi Japon markası diye üçüncü sıraya Isuzu'yu koyuyorum Otokar'da o kadar da kusura bakmayacak artık. Onlar da bazı noktalar da kaliteyi düşürmeyeceklerdi mesela ben otokarın eski koltuklarını seviyordum yani İETT'deki halini. Sonra piano black diye hitap ettiğim ön üst orta kırmızı dijital ekranı kaldırmayacaklardı. Kent XL'de bile var ama sadece süs olarak ya şaka mı bu.

Neyse başlığı kendi düşüncelerimle işgal ettiğim için kusura bakmayın çenem açıldı bi defa. Kim bilir belki de "Alçak tabanlı şehiriçi otobüsler" diye bir başlık açılabilir.

1000036372.png
bi de silivri de son 1 tane görevi sona ermiş burda da var ya yeni araç alma ihtimali var bu kodda ve ya görev sona ermiş yani sefer bitmiş

Benimkini silinmesin zaten vercell düzeltebilir

Tamamdır zaten vercell düzeltir hem c-1761,c-1762 için ben kendim yorumumu sildirmeyeceğim ki şuanki gerçekçi araç markaları yazar

Hala gözüküyor galiba c-1761,c-1762 mal sahipleri galiba almıştır ve bitirmiş diye düşünüyorum man lions city cng'yi eğer doğruysa düzeltmenin anlamı kalmaz

BUGÜN 14M DE SEFERE ÇIKMIŞLAR YENİ ARACLARİ İLE GALİBA ARAC İETTDE LİSTESİ VAR
Vay be bir devir bitti kabul edelim biliyor bunu görmezden gelelim vay be demekki man lions city cngler bitti ha hayırlı olsun ne diyelim istanbul da solo konusunda c-1900 a-1636 bunlar kaldı ben vercelle baktım

Çünkü ben bu otobüslere sadece 1 kere hayal meyal bindim gibi ondan da emin değilim.

Tcv gibi veya güleryüzün cngleri gibi saçma sapan sebeplerden sorunlar yoktu demi sadece maliyet yüzünden miydi

Geri
Üst Alt