Sarı küçük otobüsleri kastetmiştim.Eğer arnavutköy'deki yeşil renk centro'lardan bahsediyorsan onlar evet otobüs ruhsatlı fakat minibüs ruhsatlı otokar centro'lardan bahsediyorsan onlardan istanbul'da sadece 2 tane var
Sarı küçük otobüsleri kastetmiştim.Eğer arnavutköy'deki yeşil renk centro'lardan bahsediyorsan onlar evet otobüs ruhsatlı fakat minibüs ruhsatlı otokar centro'lardan bahsediyorsan onlardan istanbul'da sadece 2 tane var
Sarı küçük otobüsleri kastetmiştim.
Motor da aynı şanzıman da.İett deki kent ler ile öhodaki kentlerin deutz motorunun modeli farklı mı?
Yeni aracı nedir?D-045 tek katlı olmuş.
2016 dan sonra motorlar farklı oluyor hatta 290 lf den kent lf ye geçiyor yanlış bilmiyorsam 2020 den sonra da şanzıman değişiyor şuanda sıfır km otokar da cummins motor ZF ecolife şanzıman bulunuyor.İett deki kent ler ile öhodaki kentlerin deutz motorunun modeli farklı mı?
Hata yapmış bence yeni akia otokardan iyidirİstanbul ÖHO'de A-197, yeni kasa Akia Ultra LF 12 olan aracını ikinci el 2019 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir.
Yeni aracın plakası: 34 MSH 828
Isuzu / Güleryüz deseniz anlarım da akia nasıl daha iyi olabiliyor?Hata yapmış bence yeni akia otokardan iyidir
Yani bana göre akia'nın yeni modelleri 2017 veya 2018 2019 otokardan iyidir eğer ki 2023 ya da 2024 alsaydı o zaman tamamIsuzu / Güleryüz deseniz anlarım da akia nasıl daha iyi olabiliyor?
2017 akialar da iyi değilki temsa dan Bi farkı yok çok titriyorYani bana göre akia'nın yeni modelleri 2017 veya 2018 2019 otokardan iyidir eğer ki 2023 ya da 2024 alsaydı o zaman tamam
Elbette son model almak daha iyi ama Otokarların en bitiği bile akiayı procityi 10'a katlarYani bana göre akia'nın yeni modelleri 2017 veya 2018 2019 otokardan iyidir eğer ki 2023 ya da 2024 alsaydı o zaman tamam
Yakın zamanda aynı güzergahta hem yeni Otokar hem de yeni BMC ye binmiş birisi olarak diyorum ki üç aşağı beş yukarı aynı seviyedeler. Yasin sen Otokar hissesi almış olabilir misin?Elbette son model almak daha iyi ama Otokarların en bitiği bile akiayı procityi 10'a katlar
Konudan konuya atlamak istemiyorum ama malum kişi dediğin adam ve ailesi şuan Türkiyenin ekonomisini döndürüyor en çok da vergi verenler listesinin başlarında. Yorum yaparken fanatikliğinizi bi kenara bırakarak yorum yapın.Otokar, soyadı Koç olan malum kişiye rağmen favorimdir.
Sizin ordaki akialar cidden sıkıntılı neden bilmiyorum büyük ihtimalle bakımsızlıktan bizim bu bölgede bakımı iyi yapıyorlar ben o yüzden akia seviyorum tabi ki hepsini değilBen aksini düşünüyorum, Akiadan kurtulması iyi olmuş.
A-366, A-374, A-376'nın da araçlarını başka marka ve modelde araçlarla değiştirmesini isterim. Bu bölgede de Isuzu, Güleryüz vs. artmalı.
Başkanı olduğu takımda 7 senede elle tutulur bir başarısı var mı, hayır. Vergisini verdiği gibi kulübe pek hayrı dokunmayan sporculara savurduğu paralar da ortada. Burada boşuna avukatlık yapma. O kişi sana para ödemiyor.Konudan konuya atlamak istemiyorum ama malum kişi dediğin adam ve ailesi şuan Türkiyenin ekonomisini döndürüyor en çok da vergi verenler listesinin başlarında. Yorum yaparken fanatikliğinizi bi kenara bırakarak yorum yapın.
Sizin ordaki akialar cidden sıkıntılı neden bilmiyorum büyük ihtimalle bakımsızlıktan bizim bu bölgede bakımı iyi yapıyorlar ben o yüzden akia seviyorum tabi ki hepsini değil
Hangi filo numaralı aracın hangi marka aracı almasını hayâl edip istiyorsanız aşşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz.Konudan konuya atlamak istemiyorum ama malum kişi dediğin adam ve ailesi şuan Türkiyenin ekonomisini döndürüyor en çok da vergi verenler listesinin başlarında. Yorum yaparken fanatikliğinizi bi kenara bırakarak yorum yapın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.