Motor seçeneği olarak iyi olabilir. Mesela Güleryüz Cobra da iyi bence.Isuzu / Güleryüz deseniz anlarım da akia nasıl daha iyi olabiliyor?
Son düzenleme:
Motor seçeneği olarak iyi olabilir. Mesela Güleryüz Cobra da iyi bence.Isuzu / Güleryüz deseniz anlarım da akia nasıl daha iyi olabiliyor?
Akia nin özellikleri beni otokardan daha çok cezbediyor şahsenMotor seçeneği olarak iyi olabilir. Mesela Güleryüz Cobra da iyi bence.
ne avukatlığı arkadaşım senden çok ben eleştirmişimdir başarısızlığını ama ortada görünen bir gerçek var hala bu kadar başarısızlığa rağmen ekonomik anlamda diğerlerinden iyi durumda olan kulübün başkanı ise bunda benim söylediğimden daha doğal bişey yok.Başkanı olduğu takımda 7 senede elle tutulur bir başarısı var mı, hayır. Vergisini verdiği gibi kulübe pek hayrı dokunmayan sporculara savurduğu paralar da ortada. Burada boşuna avukatlık yapma. O kişi sana para ödemiyor.
Ama orta kapı ve yakıt tankı konumu yüzünden koltuk düzeni konusunda dezavantajlı durumda Akia'lar. Özellikle İETT'deki araçlar. Hâla Tezeller'den kalma kasayı kullanıyorlar. Bir de Cobra'ların koltukları yüksek. Basamaksız koltukları hiç yok.(Yeni 2024 modeller ile Bursa Gemlik araçları hariç) Özellikle yaşlılar için büyük bir sorun.Akia nin özellikleri beni otokardan daha çok cezbediyor şahsen
Yaşlılar için de şimdi yani ne diyeyim o cobraya özgü bir koltuk sistemi sırf yaşlılar oturamiyor diye neden düzeni bozsunlar yaşlılar da oraya değil başka yere otursun Allah Allah zaten onların yüzünden yüksek tabanlı beldeler cobralar Tezeller gitti...Ama orta kapı ve yakıt tankı konumu yüzünden koltuk düzeni konusunda dezavantajlı durumda Akia'lar. Özellikle İETT'deki araçlar. Hâla Tezeller'den kalma kasayı kullanıyorlar. Bir de Cobra'ların koltukları yüksek. Basamaksız koltukları hiç yok.(Yeni 2024 modeller ile Bursa Gemlik araçları hariç) Özellikle yaşlılar için büyük bir sorun.
İnsanların ruh sağlığını bozdu bir kere. İsterse ülkenin tüm ihracatını o yapsın, zerre umrumda değil.ne avukatlığı arkadaşım senden çok ben eleştirmişimdir başarısızlığını ama ortada görünen bir gerçek var hala bu kadar başarısızlığa rağmen ekonomik anlamda diğerlerinden iyi durumda olan kulübün başkanı ise bunda benim söylediğimden daha doğal bişey yok.
Bunların hızı bana biraz yavaş geliyor ama tavanının desenli olması ilgimi çekmişti.En iyisi Isuzu bence.Isuzu al keyfine bak ne otokar ne mercedes ne güleryüz ne akia
Bugün şirinevlerde peş peşe 7-8 tane 97 gelirken 31 hiç gelmedi nasıl iş buB-177 ile B-275 takas yapmış.B-177 Akia B-275 Tezeller.B-177 yapmış yapacağını tezeller den akia ya gitmiş neyse sağlık olsun.97 den bir güzel araç daha eksildi onun yerine bir çöp geldi
La bu 97 hattı hiç sevemedim ben ya yenibosnanın en berbat hattıTakas olalı baya oldu. Hatta o Tezeller B-177 iken 97 hattında iken Şirinevlerde büyük bir kazaya karışmıştı.
2007 manlar çalışıp beldelere yaş sınırıHayırlı olsun. C-1629'un eski aracı olan 2012 model Temsa Avenue LF, Ankara ÖHO 220-7 hattındaki 06 HO 1174'ün yeni aracı olacaktır. 06 HO 1174'ün eski aracı 2009 model BMC Belde 260 CB idi. (Çalışma yaşını doldurdu)
Benzer durum İstanbul ÖHO'de de var. 2006-2007 Citarolar servislerde aktifken ÖHO'de aktif çalışan en eski tek katlı araç A-892'nin 2009 model olan BMC Belde SB aracı.2007 manlar çalışıp beldelere yaş sınırıaraç sahibi belde den mecburiyetten hurda Temsa ya geçmek zorunda kalmış.Geçmiş olsun.
Az daha para biriktirip başka model alabilirmiş o araca asla para verilmez.Benzer durum İstanbul ÖHO'de de var. 2006-2007 Citarolar servislerde aktifken ÖHO'de aktif çalışan en eski tek katlı araç A-892'nin 2009 model olan BMC Belde SB aracı.
Ek olarak 06 HO 1174'ün eski aracı olan 2009 model BMC Belde 260 CB, Ankara'ya 0 km olarak geldiği için Ankara ÖHO'deki son klimasız araçtı. Bu aracın da yerini 2012 model Temsa Avenue LF'ye bırakmasıyla beraber Ankara ÖHO filosundaki tüm araçlar, klimalı hale gelmiştir. Ek olarak Ankara ÖHO'de 3.Nesil BMC Belde 260 CB devri de sona ermiştir.
Vallahi Ankara ÖHO'de 2011-2012 BMC Belde CB takanlar bile oldu yakın zamanda. Belki sahibi uygun fiyat ve mevcut aracın çalışma yaşını doldurması + motoru yemesi nedeniyle satılmasının zorlaşması ve zamanın sınırlı olması nedeniyle Temsa almak zorunda kalmış olabilir. Yoksa Temsa Avenue LF'lerin Ankara ÖHO'deki toplam sayısı 5. Bu Kayseri ve Antalya'dan bile kat be kat az bir sayı.Az daha para biriktirip başka model alabilirmiş o araca asla para verilmez.
En mantıklısı benceVallahi Ankara ÖHO'de 2011-2012 BMC Belde CB takanlar bile oldu yakın zamanda. Belki sahibi uygun fiyat ve mevcut aracın çalışma yaşını doldurması + motoru yemesi nedeniyle satılmasının zorlaşması ve zamanın sınırlı olması nedeniyle Temsa almak zorunda kalmış olabilir. Yoksa Temsa Avenue LF'lerin Ankara ÖHO'deki toplam sayısı 5. Bu Kayseri ve Antalya'dan bile kat be kat az bir sayı.
Ek olarak 220-7'de değişmesi gündemde olan 06 HO 1238 (06 VPP 18) plakalı Otokar Kent 290 H'nin sahibi de Temsa Avenue LF almaktan vazgeçti. Sahibi mevcut kasayı satabilirse onun yerine 2.el BMC Procity Euro 5 ya da 2.Nesil Mercedes-Benz Conecto alacak.
Doğrudur. Ama MAN Lion's Classic ile de BMC Belde'ler aynı değil. Çünkü Ankara EGO'da aktif olarak çalışan MAN Lion's Classic'lerin hepsi CNG'li. 2006'lardan ise sadece BELKA tarafından dizelden elektrikliye dönüştürülmüş olanlar hizmet veriyor. Kalanları ise ya servis aracı oldu ya da hibe edildi.Citarolar ile belde aynı değil ki, bir kere Citarolar alçak tabanlı araç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.