Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu turkuaz renklere aşığım ya keşke bütün minibüsler turkuaz renkte olsa yeşil de olur yeter ki şu soluk bej renkler gitsin.

İett deki kent ler ile öhodaki kentlerin deutz motorunun modeli farklı mı?
2016 dan sonra motorlar farklı oluyor hatta 290 lf den kent lf ye geçiyor yanlış bilmiyorsam 2020 den sonra da şanzıman değişiyor şuanda sıfır km otokar da cummins motor ZF ecolife şanzıman bulunuyor.

Bmclerin yenisini beğendiğimi burada defalarca yazdım, eskilerinden nefret ediyorum. Otokar, soyadı Koç olan malum kişiye rağmen favorimdir.

Akia ise benim nazarımda hakkında bir şey yazmaya değmeyen marka. (Çift katlıları ve 25 metrelik araçları hariç)

Borsa ile hiç işim olmaz, altından başkasını tanımıyorum. 😄

Son düzenleme:
Ben aksini düşünüyorum, Akiadan kurtulması iyi olmuş.

A-366, A-374, A-376'nın da araçlarını başka marka ve modelde araçlarla değiştirmesini isterim. Bu bölgede de Isuzu, Güleryüz vs. artmalı.

Ben aksini düşünüyorum, Akiadan kurtulması iyi olmuş.

A-366, A-374, A-376'nın da araçlarını başka marka ve modelde araçlarla değiştirmesini isterim. Bu bölgede de Isuzu, Güleryüz vs. artmalı.
Sizin ordaki akialar cidden sıkıntılı neden bilmiyorum büyük ihtimalle bakımsızlıktan bizim bu bölgede bakımı iyi yapıyorlar ben o yüzden akia seviyorum tabi ki hepsini değil

Konudan konuya atlamak istemiyorum ama malum kişi dediğin adam ve ailesi şuan Türkiyenin ekonomisini döndürüyor en çok da vergi verenler listesinin başlarında. Yorum yaparken fanatikliğinizi bi kenara bırakarak yorum yapın.
Başkanı olduğu takımda 7 senede elle tutulur bir başarısı var mı, hayır. Vergisini verdiği gibi kulübe pek hayrı dokunmayan sporculara savurduğu paralar da ortada. Burada boşuna avukatlık yapma. O kişi sana para ödemiyor.

Sizin ordaki akialar cidden sıkıntılı neden bilmiyorum büyük ihtimalle bakımsızlıktan bizim bu bölgede bakımı iyi yapıyorlar ben o yüzden akia seviyorum tabi ki hepsini değil

A-7 bölgesinde iyi diyebileceğim A-319 var ama diğerlerini beğenmiyorum.

Konudan konuya atlamak istemiyorum ama malum kişi dediğin adam ve ailesi şuan Türkiyenin ekonomisini döndürüyor en çok da vergi verenler listesinin başlarında. Yorum yaparken fanatikliğinizi bi kenara bırakarak yorum yapın.
Hangi filo numaralı aracın hangi marka aracı almasını hayâl edip istiyorsanız aşşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz.🤝🤝🤝

20250218_125933.jpg

Selamün aleyküm değerli arkadaşlar savaş petrolün bu teslimde alınanlar hariç aktif olmaya başlayanlar varsa bilgi verebilir misiniz takip ediyorsaniz

Geri
Üst Alt