Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benzer durum İstanbul ÖHO'de de var. 2006-2007 Citarolar servislerde aktifken ÖHO'de aktif çalışan en eski tek katlı araç A-892'nin 2009 model olan BMC Belde SB aracı.

Ek olarak 06 HO 1174'ün eski aracı olan 2009 model BMC Belde 260 CB, Ankara'ya 0 km olarak geldiği için Ankara ÖHO'deki son klimasız araçtı. Bu aracın da yerini 2012 model Temsa Avenue LF'ye bırakmasıyla beraber Ankara ÖHO filosundaki tüm araçlar, klimalı hale gelmiştir. Ek olarak Ankara ÖHO'de 3.Nesil BMC Belde 260 CB devri de sona ermiştir.
Ya bu Ankara'daki otobüslerin oho kısımdakiler leş şimdi diğer illerde de yolculuklar oluyor illa yeni otobüsler eskilerle değişse çok daha iyi olur ama Ankara'ya da bir yaş sınırı şart Ama belediyeye de aynı şart olması lazım

Ya bu Ankara'daki otobüslerin oho kısımdakiler leş şimdi diğer illerde de yolculuklar oluyor illa yeni otobüsler eskilerle değişse çok daha iyi olur ama Ankara'ya da bir yaş sınırı şart Ama belediyeye de aynı şart olması lazım
Ankara ÖHO'de yaş sınırı mevcut zaten. Hatta Ankara ÖHO'de MAN Lion's Classic ile BMC Belde 260 CB'lerin devri de Kayseri ÖHO'den daha önce sona erdi. Ancak maddi sebeplerden dolayı Ankara ÖHO esnafı, genellikle 0 km yerine 2.el araçlarla kasalarını yeniliyor. Yine de arada sırada 0 km Cobra sürprizleri vs yaşanabiliyor.

Keza Ankara'daki ilçe ÖTA'larında da yaş sınırı mevcut. Hatta 2014 model aracını satan biri en düşük model olarak 2015 model bir aracı takabiliyor. Ankara'daki ilçe ÖTA'larındaki en eski araçların 2011 model olduğunu biliyorum.

Belediyeye gelirsek EGO'da çalışma yaşı sınırı yok. Ancak 2006'ların şehir dışına hibe edilmeye başlanması ve 2007 model MAN'ların bazılarının hatlardan çekilerek Aile Yaşam Merkezi ya da belediye işçisi servisi olarak çalışmaya başlaması ilerde EGO'nun dev bir otobüs alımı yapma ihtimalini ortaya koyuyor.

A bölgesine geçen C-1647 ve C-1648 BMC Procity TR Plus olmuştur. Araçların tabelasında "Hayırlı Olsun" yazıyordu.

2 tane aktif çalışıyor.
Aktif olarak sadece D-057'yi biliyorum sadece.
Diğeri çalışmıyor sanırım diyecektim. D-050 de seferlere geri dönmüş.

D-007 servis dışı.

A bölgesine geçen C-1647 ve C-1648 BMC Procity TR Plus olmuştur. Araçların tabelasında "Hayırlı Olsun" yazıyordu.

Aktif olarak sadece D-057'yi biliyorum sadece.
Diğeri çalışmıyor sanırım diyecektim. D-050 de seferlere geri dönmüş.

D-007 servis dışı.

C-1648 A bölgesine geçeli ve çalışmaya başlayalı yaklaşık 1.5 hafta oldu ve gün boyu çalıştığı sadece 2 gün var. Geri kalan tüm günler araba bmc'nin yetkili servisine git gel git gel git gel yapıp duruyordu. Bölgede bir sürü 0KM bmc alımı oldu bu araçların hiçbirisi C-1648 gibi habire bmc yetkili servisine git gel git gel yapmamıştı. Aynı motor aynı şanzıman her aksamı aynı olan araba nasıl oluyor'da her gün bmc yetkili servisine git gel git gel yapıyor anlamadım. Ciddi bir sorunu var büyük ihtimalle. Yoksa 1.5 hafta boyunca araç yetkili servise git gel git gel yapmazdı

Otokar benim için tenekeden başka birşey değil cobra her türlü daha iyi
"OTOKAR." bu kadar kötüyse madem neden türkiyede çok fazla tutuluyor? Ayrıca niye yurtdışına niye bu kadar fazla ihracat yapıyor? Ayrıca askerlerimize ve ülkemize askeri araç üretiyor.🤝🤝🤝🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
otokar nasıl teneke ya iett deki araçları 12. yılına giriyolar hala diğer araçlara göre taş gibiler yeni modelleri daha da iyi bana göre 2017 bmc procity tr 2015 temsa güleryüz falan hepsinden iyidir.
İett bakımı ile öho bakımı aynı değil ayrıca öho larin otokarı seçmesinin sebebi maliyet düşüklüğü.Ayriyetten bu iş kişiden kişiye değişir ben sevmem sen sevebilirsin lakin çoğu araç otokardan daha iyi.

Geri
Üst Alt