Aynen orayı biliyorum da Dışarı kısımda C-1752'nin yeni 2014 Temsasını 1-2 kez görmüştüm. Şimdi sinyal de atmıyor ortadan tamamen kayboldu
İllaki vardır bir sebebi. Belki tekrar araç değiştirir. Örnek A-1833'ün aracı gibi
Aynen orayı biliyorum da Dışarı kısımda C-1752'nin yeni 2014 Temsasını 1-2 kez görmüştüm. Şimdi sinyal de atmıyor ortadan tamamen kayboldu
A-1833 2018 Akia Ultra LF12 almış diyordun abi ne zaman başlayacakİllaki vardır bir sebebi. Belki tekrar araç değiştirir. Örnek A-1833'ün aracı gibi
HABAŞ denilen otobüsler elektrikli mi yoksa hibrit mi?Bilgim yok kardeşim Tüyap Busworld fuarında sergilenen araçtı
C.434 'ün ana işletmecisi yani ana sahibi %100 ihtimâl ile "EURO 6 PACCAR DİZEL MOTOR." 'lu almıştır.HABAŞ denilen otobüsler elektrikli mi yoksa hibrit mi?
Hidrojen ile çalışıyor sanırımHABAŞ denilen otobüsler elektrikli mi yoksa hibrit mi?
Katılıyorum bunun somut örneklerini cng li otobüslerde görebiliyoruzİstanbul için hidrojenli otobüsler çok tehlikeli alınmamalı bence
Metrobüsün işlevsiz motoruC.434 'ün ana işletmecisi yani ana sahibi %100 ihtimâl ile "EURO 6 PACCAR DİZEL MOTOR." 'lu almıştır.![]()
İstanbul'daki tek hidrojen istasyonu faal değil diye biliyorum. Nasıl kullanılacak ki ?Hidrojen ile çalışıyor sanırım
A-1833 2018 Akia Ultra LF12 almış diyordun abi ne zaman başlayacak
Teşekkür ettim dostum acaba araç istanbuldamı çalışıyor servis olarak bilgin var mıKardeşim araç fabrika servisi olarak çalışıyor beyaza boyadılar aracın son günü fotoğraflarını çekmiştim aracın en güzel yanı İstanbul'daki sayılı belde'lerden biri olmasıydı tutamaçları orjinal gri renkti sıfır motor yapılmıştı arabaya çok temiz bir arabaydı şoförü hep sabitti acil durum olmadıkça başka şoför çalışmazdı arabada sırf araba bakımlı diye her gün sabahtan akşama kadar arabada gezerdim![]()
Otokar Kent XL'lere uyumlu olmayabilir ama 12 metrelik otobüse gayet iyi uyum sağlar.Metrobüsün işlevsiz motoru
dizel motorlu olduğuna göre dizelHidrojen ile çalışıyor sanırım
O konu hakkında bilgim yok kardeşim ama öğrenirim. Öğrenince yazacağım burayaTeşekkür ettim dostum acaba araç istanbuldamı çalışıyor servis olarak bilgin var mı
Tip olarak son zamanlarda cidden en beğenmediğim araç oldu. Tek artısı yerli olması sanırım. Kaydırmalı postHabaş otobüslerinde 3 çeşit motor tipi kullanılıyormuş;
Dizel, Tam Elektrikli, Hidrojenli
havalimanında görülebilecek türden bir şeye benziyorTip olarak son zamanlarda cidden en beğenmediğim araç oldu. Tek artısı yerli olması sanırım. Kaydırmalı post
İETT API'sindeki sorun devam ettiği için göremiyorum.1867'nin yeni aracı işlenmiş mi sisteme
Bende maalesef girmiyor sistemlereİETT API'sindeki sorun devam ettiği için göremiyorum.
Bildiğimiz eski kasa Procity'nin yenilenmiş haline benziyor bu.Tip olarak son zamanlarda cidden en beğenmediğim araç oldu. Tek artısı yerli olması sanırım. Kaydırmalı post
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.