C-1752 yeni aracı için İkitelli Garajına gitmiş
İkinci el conecto alacakmış büyük ihtimal C232 çıkması olabilirBüyük ihtimalle yeni araç almak için 2026 yı bekliyor
Bakalım hangi bölgede çalışacak. 2014 Temsa olmasından dolayı Anadolu yakasına döneceğini sanmıyorum 89K bölgesini düşünüyorumC-1752 yeni aracı için İkitelli Garajına gitmiş
Aslında hiçte belli olmaz belki 2025 modelindende alabilir.İkinci el conecto alacakmış büyük ihtimal C232 çıkması olabilir
Artık C-1752 de bu yakada kalsın bir zahmet çoğu karşıya gitti çünküBakalım hangi bölgede çalışacak. 2014 Temsa olmasından dolayı Anadolu yakasına döneceğini sanmıyorum 89K bölgesini düşünüyorum
%90 kalıyor gibi. Garajdan sonra araç GİTAŞ'a gitmiş. Büyük ihtimalle GİTAŞ'ta kalacak kod. GİTAŞ'ta kalırsa A-1636 A-1719 gibi 141M bölgesinde çalışacağını düşünüyorumArtık C-1752 de bu yakada kalsın bir zahmet çoğu karşıya gitti çünkü
Oyun mu oynuyoruz burda bir bilgi biliyorsan söyleA-363'ün ne aldığını ben 2 haftadır biliyorum oraya yazmadım . Zaten anlamışsınızdır sinyal olmayınca kaç kere lafını etmiştim aracın . Bilgi geldikten sonra yazmamaya başladım . Sürpriz olsun yeni aracı sisteme geçirilince bakın bakalım ne almış ?![]()
Aracın sahibi sisteme girilene kadar hiçkimseye bir şey dememi istemedi yoksa öyle bir şey olmasa ilk söyleyecek olan benim. Hem niye bu kadar sabırsızsınız ? Sisteme girilince görürsünüzOyun mu oynuyoruz burda bir bilgi biliyorsan söyle
Ozaman hiç bahsetmeyeceksinAracın sahibi sisteme girilene kadar hiçkimseye bir şey dememi istemedi yoksa öyle bir şey olmasa ilk söyleyecek olan benim. Hem niye bu kadar sabırsızsınız ? Sisteme girilince görürsünüz![]()
A-1739 u en son gördüğümde motordan sıkıntısı vardı arka tarafı sökülmüştü yeni motor takıyor olabilirlerBu iki araç bir kaç aydır çalışmıyor ne olduğunu bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 98068 Ekli dosyayı görüntüle 98069
Olabilir sürekli motor arızası veriyorlar genelde. Bu araçlarda bakalım hangi yıla kadar devam edecekler. Toplu Güleryüz Alımı olsa fena olmazdı veya Toplu CNG'li bir araç alımı. Daha HO plakaya bile geçmedilerA-1739 u en son gördüğümde motordan sıkıntısı vardı arka tarafı sökülmüştü yeni motor takıyor olabilirler
cng araç istanbuldan ırak olsunOlabilir sürekli motor arızası veriyorlar genelde. Bu araçlarda bakalım hangi yıla kadar devam edecekler. Toplu Güleryüz Alımı olsa fena olmazdı veya Toplu CNG'li bir araç alımı. Daha HO plakaya bile geçmediler
Artık değişsin bir zahmet sol tarafta orta havuzdan sonra düz ve ters koltukların olduğu kısımdaki yani en son sıradaki düz koltuk diz mesafesi çok dar "OTOKAR KENT LF." 'ler daha konforlu ayrıca aynı bilgiyi bugün bana C.1672 'nin şoförüde söyledi.Mercedes Benz kasa değiştirecek sanırım , 2026'da Otokar fabrikasında üretime başlanacaktı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.