B-1808 yerine çalışıyor gibi. Kalkış saatleri uyuşuyor.B-1861 bölge mi değiştirdi ?
C-1746 ile değişim yazıyor fakat B-1861 ile değiştirmişler gibi. C-1746 H-3 çalışıyor
B-1808 yerine çalışıyor gibi. Kalkış saatleri uyuşuyor.B-1861 bölge mi değiştirdi ?
C-4 bölgesi araçları çalışıyor. En son C-244 çalıştı.13M hattında pazar günleri hangi bölgenin araçları çalışıyor? şimdiden teşekkürler.![]()
1 tane çalışıyor değil mi?C-4 bölgesi araçları çalışıyor. En son C-244 çalıştı.
Tam bu şirket bana yabancı geliyor diyecektim ki sadece 1 araçları varmış o da C-1888'miş. Yeni mi kuruldu acaba
Ekli dosyayı görüntüle 91069
Sanırım şirketten vazgeçilmiş ya da yanlışlıkla kaydetmişlerdiİOAŞ a benzettim ben
Arıza vermiş. Elektrik arızasıEkli dosyayı görüntüle 97370
Neden garajda acaba bu? düşündüğüm şeymi acaba Evet Elektrik arızasıymış
Evet tahmin ediyordum bu aracın klasik kronik sorunu yeni aracına geceydi bir an önce 9 gün var daha
Az önce yanımdan geçti araç son durağa gidiyordu iki jant kapağını da siyaha boyatmış. Son durağa gidip çektim. Cidden tuhaf duruyorA-1816 kapak takmış araca yeni gördüm Ekli dosyayı görüntüle 90735
Gördüğüm en değişik kapak
Kuyumcukent Procity TR bölgesimi oldu kısacaEkli dosyayı görüntüle 97555
Savaşın elinde kalan son 13 tane KP plakalı Temsaları 2026 ilk çeyreğinde procity aldıklarında alacakları plakalar .
Haberiniz olsun![]()
A-1559 Savaş Petrol aracı değil İST ÖZEL TAŞIMACILIK'e bağlı sadece Savaş Petrol çıkması Temsa kullanıyorEkli dosyayı görüntüle 97555
Savaşın elinde kalan son 13 tane KP plakalı Temsaları 2026 ilk çeyreğinde procity aldıklarında alacakları plakalar .
Haberiniz olsun![]()
Evet Savaş'dan aldılar A-1559'aA-1559 Savaş Petrol aracı değil İST ÖZEL TAŞIMACILIK'e bağlı sadece Savaş Petrol çıkması Temsa kullanıyor
A-1749'da İST ÖZEL TAŞIMACILIK oldu sisteme işlenir 2-3 gün içindeA-1559 Savaş Petrol aracı değil İST ÖZEL TAŞIMACILIK'e bağlı sadece Savaş Petrol çıkması Temsa kullanıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.