Sert dilimi mazur görün fakat Buna neden ayrı bir başlık açıldı? Değiştirilen araçlara uygun değil mi?
İkinizin de dediklerinize katılıyorum. Başlık konusunda sadece İstanbul'a uzak yerlerin başlıkları açılabilir. Ama yakın yerlerin başlıklarının açılması bence de saçma.Yani konu fikri konusunda elbet bir şey diyemem ama bana da saçma geldi . Yani o zaman bütün bölgelere tek tek konu açalım daha mantıklı olmaz mı ? O zaman da site çok karışır . Bence mantıksız bir uygulama olmuş
Aşağıdaki ilçeler İstanbul içinde ama İstanbul'a uzak olduğundan başlıkları açıldı:
Silivri:
A-870/A-965 arası otobüsler burada paylaşılacak. Küçük otobüsler hariç
- yusuf_atay
- Cevaplar: 87
- Forum: İstanbul Ulaşım
Merhabalar daha öncelerde farklı farklı başlıklarda Şile'nin toplu ulaşım sorunlarına çokça değinmiştim bugün ise artık bu konunun farklı bir başlıkta değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. İlk olarak ulaşımın zorluklarına değineceğim. 5 farklı otobüs ve 10'dan fazla minibüs hattı bulunmakta. Hepsi ama hepsi yetersiz.
Kendi yaşadığım Batısahili bölgesine daha çok değineceğim. Buradan Şile Merkez'e, Çekmeköy'e, Ümraniye'ye, Üsküdar'a, Kadıköy'e, Maslak'a, Mecidiyeköy'e her gün işe giden insanlar var hepsi sabah tek olan 06.30 otobüsüne biniyorlar. Bu saatte otobüste en az 80-100 arası...
Kendi yaşadığım Batısahili bölgesine daha çok değineceğim. Buradan Şile Merkez'e, Çekmeköy'e, Ümraniye'ye, Üsküdar'a, Kadıköy'e, Maslak'a, Mecidiyeköy'e her gün işe giden insanlar var hepsi sabah tek olan 06.30 otobüsüne biniyorlar. Bu saatte otobüste en az 80-100 arası...
- eren62
- Cevaplar: 9
- Rime
- Cevaplar: 56
Tepekent; Silivri, Şile kadar uzak değil. Ben de anlayamadım.
Bir de ben böyle bir başlık açmıştım onlara benzer.
Belde otobüsleri başlığı.
Eski sitede olan başlıklardan.
Bu başlıkta Çatalca, Gürpınar, Hadımköy, Mimarsinan, Kıraç bölgesi araçlar hakkında bilgiler, yorumlar, fotoğrafları paylaşacağız.
Bu bölgelerdeki otobüsler 8-9m arasındadır.
Yedikule, Draman, Kocamustafapaşa araçları da bu başlıkta paylaşılabilir. Çünkü o otobüsler de 8-9m uzunluğunda.
Benzer bir konu varsa birleştirilebilir.
Bu başlıkta Çatalca, Gürpınar, Hadımköy, Mimarsinan, Kıraç bölgesi araçlar hakkında bilgiler, yorumlar, fotoğrafları paylaşacağız.
Bu bölgelerdeki otobüsler 8-9m arasındadır.
Yedikule, Draman, Kocamustafapaşa araçları da bu başlıkta paylaşılabilir. Çünkü o otobüsler de 8-9m uzunluğunda.
Benzer bir konu varsa birleştirilebilir.
- 59Yunus34
- Cevaplar: 24
Tepekent de bunlara dahil.
Mümkün olursa 401T ÖHO Bölgesi - WowTurkey - Türkiye'nin En Büyük Arsa ve Ulaşım Rehberi benim açtığım Belde başlığı ile birleştirilebilir.