Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A-363'ün ne aldığını ben 2 haftadır biliyorum oraya yazmadım . Zaten anlamışsınızdır sinyal olmayınca kaç kere lafını etmiştim aracın . Bilgi geldikten sonra yazmamaya başladım . Sürpriz olsun yeni aracı sisteme geçirilince bakın bakalım ne almış ? 😆

A-363'ün ne aldığını ben 2 haftadır biliyorum oraya yazmadım . Zaten anlamışsınızdır sinyal olmayınca kaç kere lafını etmiştim aracın . Bilgi geldikten sonra yazmamaya başladım . Sürpriz olsun yeni aracı sisteme geçirilince bakın bakalım ne almış ? 😆
Oyun mu oynuyoruz burda bir bilgi biliyorsan söyle

Bu iki araç bir kaç aydır çalışmıyor ne olduğunu bilen var mı?

Ekran görüntüsü 2025-12-24 211248.png
Ekran görüntüsü 2025-12-24 211538.png

A-1739 u en son gördüğümde motordan sıkıntısı vardı arka tarafı sökülmüştü yeni motor takıyor olabilirler
Olabilir sürekli motor arızası veriyorlar genelde. Bu araçlarda bakalım hangi yıla kadar devam edecekler. Toplu Güleryüz Alımı olsa fena olmazdı veya Toplu CNG'li bir araç alımı. Daha HO plakaya bile geçmediler

Mercedes Benz kasa değiştirecek sanırım , 2026'da Otokar fabrikasında üretime başlanacaktı.
Artık değişsin bir zahmet sol tarafta orta havuzdan sonra düz ve ters koltukların olduğu kısımdaki yani en son sıradaki düz koltuk diz mesafesi çok dar "OTOKAR KENT LF." 'ler daha konforlu ayrıca aynı bilgiyi bugün bana C.1672 'nin şoförüde söyledi.🤝🤝🤝

Son düzenleme:
Geri