İkitelli Garajında arabayı değiştirecek
Aracı çekeli daha 1-2 saat olmadı. Değişim için değil muayene tarzı bir şey içindir. Dolapdere Sanayi Sitesi'nin dışında duruyorduEkli dosyayı görüntüle 90269
İkitelli Garajında arabayı değiştirecek
Keyfi sanırım. Hararet önlemek için olabilirO mavi olanda mazgal var bunda neden yok
Bir başka Tezellerin kaderine terk edilmesi... A-1563'ten daha kötü durumda. Tüm logoları, kodları, plakaları sökülmüş bekliyor
A-1005 -> 2012 Tezeller AutoBus LF1200
Ekli dosyayı görüntüle 89012
Ekli dosyayı görüntüle 89011
30.10.2025 12:00 - İkitelli
İkisinin de sonu C-043 gibi olmuşSon çektiğimden bu yana aracın ön plakası sökülmüş. Arka tarafın da havaları boşalmış
Ekli dosyayı görüntüle 90257
Ekli dosyayı görüntüle 90258
Cobra şu an ülkemizde üretilen en iyi otobüslerdendirHata yapmış
B-1724 a-1530 a-1629da aynıİlk defa B-1889, B-1600’de fakat en çok şaşırdığım B-1752’de İETT Otokarı gibi kayan yazılı yan tabela gördüm.
Mercedes motorlu iyi olmuş.İBB Özel Halk Otobüslerinde A-943, 2023 model Otokar Kent LF olan aracını, birkaç gün içinde 2025 model Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirecektir. Hayırlı olsun
Bir zamanlara kadar kesinlikle tartışmasız Otokardı. Artık o başarıyı yavaş yavaş kaybediyorlarGüzel ülkemizde en güzel otobüsü üreten marka "OTOKAR." 'dır.❤❤❤
★★★
Yeni kasası MAN olmuşBen yeni kasasını bekliyorum.❤❤❤
★★★
Sadece 2025 modelin hat tabelasının oraya bir kamera koydular. 2025 model olduğu anlaşılıyor. 2016 sonrası tüm modeller dümdüz aynı 2024'e kadarOtokar'ın tasarımının değişmemesinin dezavantajı bu uzaktan bakınca acaba eski model mi yeni model mi anlayamıyorsun sonuçta 2010 model olanı da 2025 model olanı da aynı tasarım. Mesela 6-7 ay önce Çamlıca Camisinin merdivenlerinden indim ve karşıya geçip peronların oradan 320'ye binip Ümraniye Metroya gideceğim en önde 320 tabelalı Otokar'ı görünce içimden inşallah C-161'dir dedim C-161'de o zamanlarda daha aracını yeni aldığı zamandı. Otobüse yaklaşıp C-199(2012 model) olduğunu görünce de hayal kırıklığına uğramıştım.
Bence değil BMC Otokar ve mercedes cobradan kat kat daha iyiCobra şu an ülkemizde üretilen en iyi otobüslerdendir
2013 ile 2025 model arasında yalıtım farkı var bence. 2013 modelinde full yalıtım var. İ.E.T.T paket olduğu için daha donanımlı ayrıca.Sadece 2025 modelin hat tabelasının oraya bir kamera koydular. 2025 model olduğu anlaşılıyor. 2016 sonrası tüm modeller dümdüz aynı 2024'e kadar
Bencede. 2025 Cobraya Üsküdarda geçenlerde ilk defa binmiştim. Araç dıştan çok yakışıklı duruyor fakat içerisinde sanki 2025 modele göre eksik bir şeyler var. Mesela duracak yazısı led değil yuvarlak 2010lardan kalma kırmızı. İç tasarımı güncel durmuyor. 2025 modele daha özen gösterebilirlermiş. Performansı hakkında bir bilgim yokBence değil BMC Otokar ve mercedes cobradan kat kat daha iyi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.