Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün maalesef görev verilmemiş fotoğraf çekemeyeceğim
Hocam bi ara otobüslerin ana kalkış duraklarına kamerayla gidip araçların iç dış fotoğraflarını çekesim var ama şöför abilerin tavrı ne olur bilmiyorum

Hocam bi ara otobüslerin ana kalkış duraklarına kamerayla gidip araçların iç dış fotoğraflarını çekesim var ama şöför abilerin tavrı ne olur bilmiyorum
İzin alarak anca olursa olur. O da şoförden şoföre çok değişiyor. İyi birine umarım denk gelirsin

2 yılın ardından A-1805 aktif olarak sinyal veriyor ve İkitelli Garajında

Ekli dosyayı görüntüle 84238
Şahsen bende merak ediyorum. Otokar olduysa büyük hayal kırıklığına uğrarım
Şaşırtan model aldı. Isuzu alsa daha iyidi ama Güleryüzde çok iyi özellikle 2017 kasası. Şuanlık sinyal vermiyor araç

Ekran görüntüsü 2025-10-02 104019.png

İzin alarak anca olursa olur. O da şoförden şoföre çok değişiyor. İyi birine umarım denk gelirsin
Abi bende ondan çekiniyorum adam gelse "git başımdan senle mi uğraşcam" dese yeridir hak veriyorum.Stresli bir iş birisi çıkıp bir anda böyle birşey istese uğraşmak istememesi doğal geliyor

Sanmıyorum Atatürk Mahallesi Garajına gidiyor olabilir. A-1865 ve A-1866'da oraya gitmişlerdi. C bölgesine geçerse büyük hayal kırıklığı yaşarım
C bölgesi çıkma aracı alması ve Sultanbeyli'de park halinde durması şüphelerimi daha da arttırdı. Umarım Avrupa yakasında kalırsın. Yıllardır çalışması için evrene pozitif mesaj verdiğim kod Anadolu'ya geçerse üzülürüm

C bölgesi çıkma aracı alması ve Sultanbeyli'de park halinde durması şüphelerimi daha da arttırdı. Umarım Avrupa yakasında kalırsın. Yıllardır çalışması için evrene pozitif mesaj verdiğim kod Anadolu'ya geçerse üzülürüm
Park halinde değilmiş. Arac.iett'nin yeni özelliği olan yol tarifi butonuna tıklayınca sanayiye geldiğini fark ettim

Ekran görüntüsü 2025-10-02 164305.png

A-1805'i zaten hep Cobra ile anıyordum kendi kendime. Öyle de oldu. Neden diyordum, anlayamadım. A-1803, A-1804, A-1807 ve A-1809 Cobra olunca buna da Cobra diyesim vardı ve gerçek oldu.
Sanırım sadece sanayi için gelmiş. Kuzey Marmara Otoyolu'ndan geri dönüyor. Arka arkaya 3 kod Cobra olmuş oldu. A-1803 A-1804 A-1805

Geri
Üst Alt