Bugün maalesef görev verilmemiş fotoğraf çekemeyeceğimŞansa tam garajdan çıktıktan sonra sinema seansım vardı. Aracın peşinden gidemedim. Yarın çalışmaya başlarsa fotoğraf için yakalamak istiyorum
Hocam bi ara otobüslerin ana kalkış duraklarına kamerayla gidip araçların iç dış fotoğraflarını çekesim var ama şöför abilerin tavrı ne olur bilmiyorumBugün maalesef görev verilmemiş fotoğraf çekemeyeceğim
İzin alarak anca olursa olur. O da şoförden şoföre çok değişiyor. İyi birine umarım denk gelirsinHocam bi ara otobüslerin ana kalkış duraklarına kamerayla gidip araçların iç dış fotoğraflarını çekesim var ama şöför abilerin tavrı ne olur bilmiyorum
Ben yorumum minibüs sucluOlayı görmeden bir şey diyemem. Ayrıca dünkü araç B-1918'miş sanırım
2 yılın ardından A-1805 aktif olarak sinyal veriyor ve İkitelli Garajında
Ekli dosyayı görüntüle 84238
Şaşırtan model aldı. Isuzu alsa daha iyidi ama Güleryüzde çok iyi özellikle 2017 kasası. Şuanlık sinyal vermiyor araçŞahsen bende merak ediyorum. Otokar olduysa büyük hayal kırıklığına uğrarım
Bu A-1805,A-1816,A-1820 hangi bölgelerde calışıcakŞaşırtan model aldı. Isuzu alsa daha iyidi ama Güleryüzde çok iyi özellikle 2017 kasası. Şuanlık sinyal vermiyor araç
Ekli dosyayı görüntüle 84375
Daha belli değil. A-1816 bölge değiştirmezse 76O, A-1820 bölge değiştirmezse BN1, A-1805 ise her şey olabilir 2 yıldır yok araçBu A-1805,A-1816,A-1820 hangi bölgelerde calışıcak
Aracın sinyali düzelmiş. Kuzey Marmara Otoyolunda Anadolu yakasına geçmiş sanırım Atatürk Mahallesi Garajına gidiyorŞaşırtan model aldı. Isuzu alsa daha iyidi ama Güleryüzde çok iyi özellikle 2017 kasası. Şuanlık sinyal vermiyor araç
Ekli dosyayı görüntüle 84375
Abi bende ondan çekiniyorum adam gelse "git başımdan senle mi uğraşcam" dese yeridir hak veriyorum.Stresli bir iş birisi çıkıp bir anda böyle birşey istese uğraşmak istememesi doğal geliyorİzin alarak anca olursa olur. O da şoförden şoföre çok değişiyor. İyi birine umarım denk gelirsin
Sanmıyorum Atatürk Mahallesi Garajına gidiyor olabilir. A-1865 ve A-1866'da oraya gitmişlerdi. C bölgesine geçerse büyük hayal kırıklığı yaşarımA-1805 C bölgesine geçecek gibi. Araç Sultanbeyli'de.
C bölgesi çıkma aracı alması ve Sultanbeyli'de park halinde durması şüphelerimi daha da arttırdı. Umarım Avrupa yakasında kalırsın. Yıllardır çalışması için evrene pozitif mesaj verdiğim kod Anadolu'ya geçerse üzülürümSanmıyorum Atatürk Mahallesi Garajına gidiyor olabilir. A-1865 ve A-1866'da oraya gitmişlerdi. C bölgesine geçerse büyük hayal kırıklığı yaşarım
Bu aracın jant kapaklarını ayrı seviyorum 336E'de bir kez binmiştimA-240 -> 2024 Güleryüz Cobra GD-272 LF - 98S-1
Ekli dosyayı görüntüle 84446
02.10.2025 14:02 - Huzur Caddesi
Park halinde değilmiş. Arac.iett'nin yeni özelliği olan yol tarifi butonuna tıklayınca sanayiye geldiğini fark ettimC bölgesi çıkma aracı alması ve Sultanbeyli'de park halinde durması şüphelerimi daha da arttırdı. Umarım Avrupa yakasında kalırsın. Yıllardır çalışması için evrene pozitif mesaj verdiğim kod Anadolu'ya geçerse üzülürüm
Sanırım sadece sanayi için gelmiş. Kuzey Marmara Otoyolu'ndan geri dönüyor. Arka arkaya 3 kod Cobra olmuş oldu. A-1803 A-1804 A-1805A-1805'i zaten hep Cobra ile anıyordum kendi kendime. Öyle de oldu. Neden diyordum, anlayamadım. A-1803, A-1804, A-1807 ve A-1809 Cobra olunca buna da Cobra diyesim vardı ve gerçek oldu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.