Araç şuan İkitelli Garajına geldiSanırım sadece sanayi için gelmiş. Kuzey Marmara Otoyolu'ndan geri dönüyor. Arka arkaya 3 kod Cobra olmuş oldu. A-1803 A-1804 A-1805
Araç şuan İkitelli Garajına geldiSanırım sadece sanayi için gelmiş. Kuzey Marmara Otoyolu'ndan geri dönüyor. Arka arkaya 3 kod Cobra olmuş oldu. A-1803 A-1804 A-1805
Canlı konumda arabayı değiştirdi
Aynı anda yazmayı nasıl başardıkB-1742 2025MODEL MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO ile yenilemiştir Kaynak plaka sorgulama
Fotoğraf makinenn olmuşA-1674 -> 2012 Otokar Kent 290LF - Görev Yok
Ekli dosyayı görüntüle 84660
Ekli dosyayı görüntüle 84663
Ekli dosyayı görüntüle 84662
Ekli dosyayı görüntüle 84661
03.10.2025 11:38 - İkitelli
Yok maalesef daha olmadı ileride inşallah. Telefonumla çektimFotoğraf makinenn olmuş
Tüm TCV'ler tek tek gidiyor. B-013'ün yaşı dolana kadar sadece o kalacak büyük ihtimalle. A-1721 hangi bölgede çalışıyordu 89K mıydı? Acaba çalışmaya başlayınca yine 89K mı başlarBinemedigim için en çok üzüldüğüm 2 TCV den biriydi A-1721 ile A-1723 biri değişti biri hâlâ yatıyor
A-1719 A-1720 A-1721 A-1722 A-1723 A-1724 hepsi 89K da çalışıyorduTüm TCV'ler tek tek gidiyor. B-013'ün yaşı dolana kadar sadece o kalacak büyük ihtimalle. A-1721 hangi bölgede çalışıyordu 89K mıydı? Acaba çalışmaya başlayınca yine 89K mı başlar
Bu arada tekrar söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Garajdan çıkarken 98D tabelasını gördüğüm için belki bu bölgede çalışır dedim (hala tabelayı şoförün göstermelik açtığını düşünüyorum. Keşke fotoğraf çekseydim. Garajdan Yenibosnaya doğru döner diye o yönde bekliyordum fakat beni şaşırtıp başakşehir yönüne döndüğü için çekemedim.). Araç hatlarda çalışmaya dönene kadar kesin net bilgi kimsede yoktur diye düşünüyorum. İçimden geçeni soracak olursanız 41ST diyorum. Umarım bu sefer yanılırımA-1805 Güleryüz Cobra GD-272 LF (İst Özel Taşımacılık)
Bence deneme amaçlı 98D tabelası açmazdı başka bir tabela açılırdı örneğin görevli ya da marka ismiBu arada tekrar söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Garajdan çıkarken 98D tabelasını gördüğüm için belki bu bölgede çalışır dedim (hala tabelayı şoförün göstermelik açtığını düşünüyorum. Keşke fotoğraf çekseydim. Garajdan Yenibosnaya doğru döner diye o yönde bekliyordum fakat beni şaşırtıp başakşehir yönüne döndüğü için çekemedim.). Araç hatlarda çalışmaya dönene kadar kesin net bilgi kimsede yoktur diye düşünüyorum. İçimden geçeni soracak olursanız 41ST diyorum. Umarım bu sefer yanılırım
marka isim açtıklarını görmüştüm ben bir tane öhodaBence deneme amaçlı 98D tabelası açmazdı başka bir tabela açılırdı örneğin görevli ya da marka ismi
Orası Esentepe garajı olarak geçiyor işte500L'den 4. Levent son durakta indikten sonra yanda garaj gibi bir şey vardı. A-1805 içindeydi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.