Maltepe yılmazlar bayisindeki 2024MODEL Isuzu Citiport lara göz dikerler
Atalaydaki Sıfır kentlere göz dikerler
Atalaydaki Sıfır kentlere göz dikerler
Evet yaptaşın 9 aracı satıldıB-1915 ya da B-1917 olabilir sanki
1913 1915 1917 var. B-19XX adayıA-1805 heyecanıyla bakamadım fakat bu araçtan hemen arkasından bir tane de 0 KM 2025 otokar çıktı garajdan. Sanırım B-19XX gibi bir şeydi
B-1915 olabilir ama yüksek ihtimalle.Hayal meyal B-1916 gibi bir şey hatırlıyorum ama kesinlikle emin değilim. Doğruluğundan emin olmadığım için zaten değişen otobüsler başlığında paylaşmadım
İkitelli Garajına sürekli gitmiyorum. Şansıma da ne zaman oradaki durakta otobüs beklesem bir araç değişikliği oluyor. O an denk gelirse söylerim tabikiGarajta A-1687'nin yeni aracını görürsen yazarmısın buraya rica etsem yada A-1658'in yeni aracı @Rick Grimes
Okey denk geldiği an bildirsen bize sevinirimİkitelli Garajına sürekli gitmiyorum. Şansıma da ne zaman oradaki durakta otobüs beklesem bir araç değişikliği oluyor. O an denk gelirse söylerim tabiki
Garajın en güzel bmc lerinden sayılır bu 1688A-1688'i çok sık görmeye başladım. Ve her gördüğümde fotoğrafını çektim. Her an binebilirim ona.
En güzeli bir tane daha alınana kadar B-1810 olarak kalacakB-1771 -> 2017 Temsa Avenue Plus LF - BN1
BN1'deki en güzel araçlardan biri bence
Ekli dosyayı görüntüle 84318
Ekli dosyayı görüntüle 84317
01.10.2025 15:59 - Söğütlüçeşme Köprüsü
Doğru onu unutmuşumEn güzeli bir tane daha alınana kadar B-1810 olarak kalacak
Yarın çalışmaya başlarsa eğer binmeye gideceğim. Çıkma araçsa sökülmüş etiketi içinde belki vardır.Acaba A-1805 , A-367'nin aracını mı aldı? A-367 En son 12 saat önce sinyal atmış
146 böyle bir hat. En kısa seferi 1.5 saat sürüyor. Ring olduğu için böyle. En uzun seferi 5 saat sürebiliyor.Normalde bu saatlerde daha az trafik olmalı, en azından 3 saatin altına inmeli.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.