Şahsen ben hiç sevemedim. Benim için Isuzu Citiport her zaman 2014-2024 yılları arası kasası olarak aklımda kalacakMakyajı Isuzu fazla tutulmadı.
Şahsen ben hiç sevemedim. Benim için Isuzu Citiport her zaman 2014-2024 yılları arası kasası olarak aklımda kalacakMakyajı Isuzu fazla tutulmadı.
Uzun zaman sonra görmek ayrı bir süpriz oldu
Tam olarak değil ama 40-45 dakikaya olma ihtimalim var@Rick Grimes hocam İkitelli civarlarında mısınız ?
B-013 harici bütün TCV KARAT L’ler çalışmamakta rehin haciz gibi sebeplerden
A-1818 için demiştim teşekkür ederimTam olarak değil ama 40-45 dakikaya olma ihtimalim var
Şuan garajın oralardayımA-1818 için demiştim teşekkür ederim
B-1744 hangi bölgede çalışacak acaba. İnşallah Anadolu yakasına gitmez yineC-497'nin eski aracı Man Lion's City'de Ecolife Şanzıman Var Voith Yok
Garajdan çıkarken parlıyordu. Eve geçince yeniden paylaşacağım fotoğraflarını. Şuanlık B-1882 bekliyorum ondan da sinyal alınmıyor 3 saattir. Biraz daha beklerim çıkmazsa dönerimC-497'deyken çok bakımlıydı.
C-1900'den bile daha iyi.
B-1882'yi saldım o da Otokar olmuştur zaten. Sinyal alınmayan bir aracı beklemek hayal olurGarajdan çıkarken parlıyordu. Eve geçince yeniden paylaşacağım fotoğraflarını. Şuanlık B-1882 bekliyorum ondan da sinyal alınmıyor 3 saattir. Biraz daha beklerim çıkmazsa dönerim
C-398'in eski aracıC.378 filo numaralı "2.EL GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." marka model otobüs bizlerle.❤❤❤
★★★Ekli dosyayı görüntüle 83349Ekli dosyayı görüntüle 83350
Yeni Man mı alındo yoksa 2013 model miİstanbuldaki ikinci MAN olacak olan B-1744. Yusuf_atay'a göre C-497 çıkması imiş
Ekli dosyayı görüntüle 83363
Ekli dosyayı görüntüle 83366
Ekli dosyayı görüntüle 83367
Ekli dosyayı görüntüle 83368
25.09.2025 18:12 - İkitelli Garajı
Büyük ihtimalle 2013 modelmiş. Kadıköydeki C-497 çıkması deniliyor o kadar detaylı bilmiyorum benYeni Man mı alındo yoksa 2013 model mi
şubatta şu pendikteki eskiden un-ro-ro olan şimdiki adını hatırlamadığım yeni MAN Lions Intercityler görmüştüm hatta trafikte de görmüştüm ve çekmiştim galrriyi karıştırırsam kesin bulurum. (Buldum)Büyük ihtimalle 2013 modelmiş. Kadıköydeki C-497 çıkması deniliyor o kadar detaylı bilmiyorum ben
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.