Capacity değil bu TemsaBen bir an Capacity sandım tutma direklerinden.![]()

Capacity değil bu TemsaBen bir an Capacity sandım tutma direklerinden.![]()
Evet genede bir hiçtense iyiTutunma demiri gri olunca direkt Plus aklıma geldi ama en azından marka tuttu
B-173 keşke 2025MODEL MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO alsaymış neyse OTOKAR KENT LF her zaman iyiB-173 de aracını 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiş.
Eski Aracı: Temsa Avenue Plus LF (2017 Model)
Kaynak:Otobüs 34
Acaba yeni Conecto'ya hazırlık mı var?MB alımı eskisi kadar olmuyor . Eski hakimiyeti kalmadı gibi.
Olabilir. Umarım Travego’nun en son kasası gibi olmaz.Acaba yeni Conecto'ya hazırlık mı var?
A-135'in eski aracı buEkli dosyayı görüntüle 80941
A-1720'nin yeni aracı
Bence İntouro'ya benzer bir tasarımı olur. Ki 2016 öncesi Conecto da 2.nesil İntouro ile aynı ön ve arka farlara sahipti.Olabilir. Umarım Travego’nun en son kasası gibi olmaz.
Evet A-1720 aldıA-135'in eski aracı bu
Deutz'un Euro 6 motor seçeneği yoktur. Cummins olmasın?A-183'ün 2014 akiası ankaraya satıldı
06ho9991 aldı
C-153 ve C-1944'ün 2017 model otokar kentinde euro6 deutz motor var
Otokar Kent LF'lerde Özellikle Euro 6 Cummins motorlu 2016 model ile 2017 ilk üretimlerde Hidrolik fan tertibatı farklıdır. 2017 ve sonrasında fan tertibatı Procity TR'lerde kullanılan uğultulu fan tertibatı ile değiştirilmiştir. C-153'te uğultulu fan sesi gelmiyor diye deutz motorlu olamaz.Euro6 deutz motorlu var seslerini duydum
Hayırlı Olsun hangi araç gidicekkiA-1720 büyük ihtimalle bizim bölgede çalışacak hayırlı olsun şimdiden
Nasıl yaniHayırlı Olsun hangi araç gidicekki
Bölge değiştiricek otobüs mü varNasıl yani
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.