Bilmiyorum kim çektiEkli dosyayı görüntüle 80977
B-1507'yi sence kim cekmiş olabilir ben cekmemişsem gece saat 11 civarı @Rick Grimes
@59Yunus34 çekmiş olabilirEkli dosyayı görüntüle 80977
B-1507'yi sence kim cekmiş olabilir ben cekmemişsem gece saat 11 civarı @Rick Grimes
Ya da geceyse şoförü de çekmiş olabilirEkli dosyayı görüntüle 80977
Evet doğruYa da geceyse şoförü de çekmiş olabilir
aracın şöforü cekti ben istedim bizzat.@59Yunus34 çekmiş olabilir
ÖTİS’e dahil olmayanlar da yok sanırımİkinci el araç alımında yaş sınırı yok muydu?
ne olmuş araca?Ekli dosyayı görüntüle 81166
Aracın son hali...Değerlendirmenizi alabilir miyim?
Çok yazık olmuş vallahi ya.Şimdi ne yapacaklar çalışmayacak mı bir süreEkli dosyayı görüntüle 81166
Aracın son hali...Değerlendirmenizi alabilir miyim?
Araç 2012 model yeni araç almak daha mantıklıÇok yazık olmuş vallahi ya.Şimdi ne yapacaklar çalışmayacak mı bir süre
Tam tamir'den cıkarken B-1604 girmiş yandan masalara ve otobüslere caprmışne olmuş araca?
Evet maalesef baya masrafAraca yandan vurmuşlar ama ön camın altında yamukluk var
En az 20-25 gün yatacak araç bir süre calışmıcakÇok yazık olmuş vallahi ya.Şimdi ne yapacaklar çalışmayacak mı bir süre
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.