Araç aktif olarak çalışmakta
Araç zaten tamir veya bakım için gitmiştir ki bu normal durum
Ben bir süre kalıcı olacaklarını düşünüyorum.Acaba bu iki kod araç değiştirmek için mi 2-3 günlüğüne geldiler yoksa kalıcılar mı merak ettim. Yarın belli olur ikisinin de tüm sefeleri iptal şuanlık. Yenibosna Peronlarda araçlar
Desene o zaman hepsi 2025 Otokar olacak. Bari Savaş Petrol'de kalsaydılar da en azından 2025 BMC görseydikB-1843 B-1847 B-1849 B-1861 B-1881 B-1882 Savaş Petrolden Vizyon Ulaşıma Geçmiştir . Yazılan araçlar değişenler olduğu gibi diğerleride değişecektir .
Kaynak : Araç Sahibi (B-1881)
Nerden bilebiliriz belki Mercedes alan çıkar . Daha bilmiyoruz sonuçtaDesene o zaman hepsi 2025 Otokar olacak. Bari Savaş Petrol'de kalsaydılar da en azından 2025 BMC görseydik
76O ve BN1'e o kadar fazla otokar aldılar ki ümit kalmadı artık. Baksana bölgeye geleli 2 gün olalı araçlar tak diye Otokar oldularNerden bilebiliriz belki Mercedes alan çıkar . Daha bilmiyoruz sonuçta![]()
NooooooooooAlibeyköy bölgesinden 76O bölgesine geçen B-1861 2013 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 82436
Ne demiştim benNoooooooooo![]()
76O ve BN1'e o kadar fazla otokar aldılar ki ümit kalmadı artık. Baksana bölgeye geleli 2 gün olalı araçlar tak diye Otokar oldular
23 Haziran 2025A-925 ne zaman değişti ?
Evet A-925'te 2014 model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir.Silivride orta nesil 2014-2018 arası cobra sayısı gittikçe azalıyor.
Zaten bu iki araç her gördüğümde arka arkaya. Çünkü D-100 her an arızalanabilir diye arkasından D-101 gidiyor.Acaba D-100'e mi binsem, D-101'e mi?
Arka tarafı kodsuz ve logosuz ilk defa görüyorum. Kaza falan mı yaşadı acaba?Bu aracın kodu nerede? (Fotoşop değildir).
Ekli dosyayı görüntüle 8243912A -> C-171
18 Eylül 2025 - Karacaahmet
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.