Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok A-1510 7. oldu daha sekizinciye gelmedik hocam. Bu şekilde değişeceği kesin olan A-1504 ve A-1751 kaldı
A-1510'da Otokar almış. 1504 ve 1751'de Otokar alarak 2014 Temsalar full 2025 Otokar olur. Benim anlamadığım A-1753 niye Conecto aldı gerçi iyiki almış

Niye geçemesinki D-101 Muayeneden
Hayali olmayan deneme aracı ve logosunu kullanmak İETT'nin kurumsal kimliğine uygun olmaz. Kişisel proje olsa çok güzel duruyor da resmiyete aykırı. Yoksa görüntüsü çok iyi olmuş

Hayali olmayan deneme aracı ve logosunu kullanmak İETT'nin kurumsal kimliğine uygun olmaz. Kişisel proje olsa çok güzel duruyor da resmiyete aykırı. Yoksa görüntüsü çok iyi olmuş
Üzerinde İETT ve özel halk otobüsleri logosu var dışarıdan gören biri buna belediye otobüsü der zaten ayrıca muayeneden de geçer çünkü D-171 e hiçbir şey yapmadılar yapamazlar da çünkü verilen bir emek ve para var o kadar da değil

Üzerinde İETT ve özel halk otobüsleri logosu var dışarıdan gören biri buna belediye otobüsü der zaten ayrıca muayeneden de geçer çünkü D-171 e hiçbir şey yapmadılar yapamazlar da çünkü verilen bir emek ve para var o kadar da değil
D-171 ile bu kıyaslanamaz. D-171 direkt soft modifiye ile güzelleştirmek bu direkt farklı olmayan model aracı yapmaya çalışmak

D-171 ile bu kıyaslanamaz. D-171 direkt soft modifiye ile güzelleştirmek bu direkt farklı olmayan model aracı yapmaya çalışmak
D-171 deki aynalar da Travego aynası aynı zamanda çoğu araçta Travego aynası var ve bu kaplama D-171 e de yapılacak ben bu sebepten muayeneden kalacaklarını düşünmüyorum

Geri
Üst Alt