Size bitik araçlar müstahak o zaman, 2025 model aracı beğenmez hale gelmiş millet. 142/146/31 bunların yolcuları ne yapsın, her yerde Procity ve Cobra döküntüleri var.
Hocam şimdi İkarusu aynı teknolojilerle üretip 2025te 2025 model olsa beğenir misiniz?Size bitik araçlar müstahak o zaman, 2025 model aracı beğenmez hale gelmiş millet. 142/146/31 bunların yolcuları ne yapsın, her yerde Procity ve Cobra döküntüleri var.
Valla yaz ayları için konuşuyorum ben o bitik araçlarda 2025 modele göre daha iyi klima var.Size bitik araçlar müstahak o zaman, 2025 model aracı beğenmez hale gelmiş millet. 142/146/31 bunların yolcuları ne yapsın, her yerde Procity ve Cobra döküntüleri var.
Otokar klima konusu hariç baya başarılı bir marka. Kliması baya kötü ama. Eski Procityle bile yarışamıyorValla yaz ayları için konuşuyorum ben o bitik araçlarda 2025 modele göre daha iyi klima var.
Katılıyorum çok bir sıkıntısı yok ama bazen değişik şeyler yapabiliyorlarOtokar klima konusu hariç baya başarılı bir marka. Kliması baya kötü ama. Eski Procityle bile yarışamıyor
Valla yaz ayları için konuşuyorum ben o bitik araçlarda 2025 modele göre daha iyi klima var.
İkarus modernize edilmişti son yıllarında. Ben beğenirim çok güzel araçlardı ikaruslar ne özellik takıntınız varmış sanki aracı siz kullanıyorsunuz ne kadar az teknoloji o kadar az yürütme maliyetiHocam şimdi İkarusu aynı teknolojilerle üretip 2025te 2025 model olsa beğenir misiniz?
Öyle durum işte bazı kişiler için
Valla eski kasa Procity ye eğer ki iyi bakılırsa otokarın hiçbir şansı yok hem klimaları iyi hemde performansları ayrıca tank gibi bir araç sadece en arka koltuk dizilimi hatalı o kadar
Bakımsız temsa rölanti sesi bir başkadır. A-1629’da deneyimlemiştim o kadar savaş aracına bindim böyle bir ses başka hiç bir yerde rastlamamıştım (motor odasına yakındım)Motor sesi yüzünden baştan kaybediyor istediği kadar bakımlı olsun bir anlamı yok benim için
Abov…. Mercedes Benz Ultra DDEkli dosyayı görüntüle 79809
Başlamış seferlere
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.