Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Klima düşmanı otokar. 2025 model olup içerisi serin olan 1 tane Otokar'a denk gelmedim. 2015 Isuzu bile buz gibiyken 2025 otokar hamam gibi içerisi
2024 modellerden birine denk gelmiştim. Şoför en kısık ayarda açmıştı klimayı, soğuk hava arka taraflara geliyordu, klima kapanınca başladık terlemeye.

Bence şoförler açmıyor klimayı.

2024 modellerden birine denk gelmiştim. Şoför en kısık ayarda açmıştı klimayı, soğuk hava arka taraflara geliyordu, klima kapanınca başladık terlemeye.

Bence şoförler açmıyor klimayı.
Kesinlikle. Bu olaya tüm Otokarlarda denk geliyorum. Otokar sahipleri klimayı hep en kısıkta açıyorlar. Aracı mı yoruyor başka bir sorun mu var bilmiyorum ama Eski kasa Procityler bile serinken Otokarların hamam gibi olmasını kabul edemiyorum. O yüzden yazın Otokar geldiği zaman binmiyorum şahsen. İçleri hep aynı. Yaz aylarının düşmanı Otokar Kent LF

B-1844 Savaş Petrol aracı. Savaş Petrol, bütün filosunu BMC Procity TR ile yenileyecekti. On/yirmi küsür araç yenilendi ancak devamı gelmedi. Çünkü belediyeden ödeme felan alamıyorlar sanırım.
Sipariş edip te daha gelmeyenleri de var

Eski kasa Procity'lerin Safkar marka klimalı olanları çok iyi. İETT için üretilen ama ÖHO'lara satılan Sütrak marka klimalı olanlar pek verimli değil, hava delikleri iyi konumlandırılmamış, içerisi sıcak oluyor.

17 Milyon Otokar Kent LF

14.5 Milyon Mercedes Benz Conecto Dizel

13 Milyon Güleryüz Cobra GD272LF

14.7 Milyon BMC Procity TR

Ve hâlâ Otokar alıyorlar
Bu tavsiye edilen fiyat, BMC bayileri bayağı kıyak geçiyorlar fiyat konusunda eğer onların şartlarına uyarsanız Otokar’da böyle bir kıyak geçiyor olabilir

Bana artık çoğunlukla Otokar ve Isuzu göreceğiz gibi geliyor.
Isuzu görsek keşke razıyım ama Otokar dışı alınmıyor ya. Yeni araç değişiklikleri artık heyecan bile vermiyor. Temsaların değişmesine sevinemiyorum o kadar yani

Özel alamaz 2013’te MAN belediye harici satışı bıraktı Lion’s City’nin de fişi çekilmesi yakın euro 7’ye uygun üretilmeyecek
Bence MAN elektrikli üretimine ağırlık verecek, yeni fabrika kurdular, orada elektrikli şehiriçi ve şehirlerarası modelleri üretiyorlar.

Geri
Üst Alt