Şu kapıkodların yazımına bir çeki düzen gelmesi gerek. İETT araçlarında çizgi olmaması gerekirken çizgi eklerler. ÖHO'da çizgi olması gerekirken çizgi koymazlar. Sabit bir yazım formatında olmalılar. Şuan her araçta neredeyse farklı yazım şekli var
Tiktoktan muratkaplan94 e giriyorsun otobüs videosunu izliyorsunVideo linki var mı ve araç nerede şu an?
2.000 Mesajımı A-1517'nin yeni aracı Olan Isuzu Citiport'a bilerek ayırdım. En sevdiğim model bu araçlar artık. Ayrıca şuanki halini çok beğendim şahsen. Aracın mal sahibine hayırlı olması dileğiyle kazasız belasız kullanırlar umarım.
Şöyle bir anım oldu bugün. Aslında A-1517'yi görmek için Kocasinan Sanayi Sitesine gitmiştim fakat bugünün pazar günü olduğunu unutmuşum ve site kapalıymış üzülerek etrafından dolanıp eve dönerken bir anda tamirhaneden çıkarılmış dışarı tutulduğunu gördüm. Araç aktif olarak seferlere başlamadı ama bence çok işi kalmamıştır artık yakında görürüz umarım. @Emirinho10 @Mert.
Ekli dosyayı görüntüle 75212
Ekli dosyayı görüntüle 75211
25.07.2025 15:35 - Kocasinan Sanayi Sitesi
Eline sağlık hocam. Cidden bu araç benim için çok özel. 2.000 Mesajımı bile bu araca ayırmıştım. Isuzu sevgimi başlatan araç. Gördüğüm en iyi Isuzu mu derseniz tabiki de değil ama ilk göz ağrım
Eklemek istiyorum, araç 2014 model. 11.5 yaşında.Öncelikle mesaj için bu başlığı seçtim. Aynı araç hakkında birden fazla görüş yazacağım için farklı başlıklara aynı araç hakkında görüş yazarsam spam gibi olur. Bu yüzden buraya yazdım.
1- Aracın kliması mükemmeldi. Resmen üşüdüm. (Klima başlığına yazacaktım)
2- Dizele dönüşmüş, bu da bir artı. (Bu başlığa yazacaktım)
3- Gayet hızlı geldim. Performansı iyiydi. Dikilitaş -> Bahçelievler arası. (Hangi hatta hangi otobüsteydim başlığına yazacaktım)
4- Ohh... Çok rahat. (Bakımlı araçlar başlığına yazacaktım)
5- Aracın fotoğrafı. (Fotoğraflar başlığına yazacaktım)
Ekli dosyayı görüntüle 78875
23 Ağustos 2025 - Bahçelievler
5 ayrı mesajı 5 farklı başlıkta göndermek yerine hepsini toplayıp 1 başlığa göndermek daha iyi oldu.
Metsan otomotivde 3 Adet 2018MODEL BMC PROCİTY TR vardı 3ü C-441,C-510,B-1796 kapı kodlarına satıldıArkadaşlar geçen sene Ankara'dan İstanbul ÖHO'ya 06 HO 1336 eski plakalı 2018 model BMC Procity TR gelmişti. Şimdi hangi kapı koduyla çalışıyor bilginiz var mı
Bazı temsalarda model farkı mı oluyor bilmiyorum ama iç kısmında duracak yazılarının orasındaki plastikler farklı oluyor ve kapıkodu pembe balonla yapıştırılmış oluyor. Onlar daha farklı geliyor A-18xx temsalarındanA-1614 hakkındaki yorumlarım.
1- Araç diğer Savaş Petrol araçlarına göre iyi durumda. (BMC'ler hariç)
2- Kliması çok iyi çalışıyor.
3- Hem de 2012 model. (Yine de biraz titriyor ama 2013 ve 2014 modeller kadar değil.)
4- HO Plaka almış. (Diğer GA, UZ, KP plakalı Temsa'lardan farklı olarak.)
5- Gayet konforlu.
6- Aracın fotoğrafı:
Ekli dosyayı görüntüle 78877
23 Ağustos 2025 - İncirli
İULAŞ aracı olabilirmi, bazı araçlarda o gazilere yerveriniz vs uyarılarda İETT değil de İULAŞ yazıyorBazı temsalarda model farkı mı oluyor bilmiyorum ama iç kısmında duracak yazılarının orasındaki plastikler farklı oluyor ve kapıkodu pembe balonla yapıştırılmış oluyor. Onlar daha farklı geliyor A-18xx temsalarından
Bir ara binince fotoğrafını çekeceğim karşılaştırılmalı (evet yanlış hesaptan yazmışım yeni fark ettim)İULAŞ aracı olabilirmi, bazı araçlarda o gazilere yerveriniz vs uyarılarda İETT değil de İULAŞ yazıyor
Estağfurullah hangi hesapran yazdığınızın benim için bir önemi yokBir ara binince fotoğrafını çekeceğim karşılaştırılmalı (evet yanlış hesaptan yazmışım yeni fark ettim)
Yeni aracın fotoğrafları gelirse çok sevinirimEkli dosyayı görüntüle 78887
A-088'in eski aracı Kuyumcukent'te
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.