Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasıl ya daha 2 gün önce bindim ya daha 2 gün önce nasıl olur neden bütün araçlar 41AT ye geçiyor anlamadım bu hatlarda para kazanılmıyor mu bu giden araçların yerine ne İETT eklendi ne de başka öho araçları geldi
98H hattına geliyor İETT'ler.
O bölgenin araçları sanırım 98H'yi terk ediyor.

Orda da yer verin diye sızlayanlar oluyor. En arka oturma garantili en arkaya gelene kadar çoktan yer verilmiş oluyo
Ya bakın bu 16 kent körüklüde önde tek koltuk oluyor(bizde var diye anlatıyorum, amcanın biri gelmiş yer istiyor, hadi tamam, benim 50 kilo olduğumu varsay, tamam koltuğa göre benden 3 kişi daha geçebilir eyvallah ama burasi tek kişilik koltuk, bas git yani, ben de ona
Abi burası tek kişilik,koltuk bilmiyorsan söyleyeyim dedim
Herif bastı içinden küfrü gitti

Ya bakın bu 16 kent körüklüde önde tek koltuk oluyor(bizde var diye anlatıyorum, amcanın biri gelmiş yer istiyor, hadi tamam, benim 50 kilo olduğumu varsay, tamam koltuğa göre benden 3 kişi daha geçebilir eyvallah ama burasi tek kişilik koltuk, bas git yani, ben de ona
Hiiiç kafana takmayacaksın , özellikle iş giriş ve çıkış saatlerinde yaşlı yolcular varsa özellikle yer vermiyorum . Saygısızlık olarak anlaşılmasın ama , senin (hastane harici ) o saatlerde gezip tozup bindiğin otobüse çoğu insan işinden yorulmuş ve bitkin olarak geliyor . Ayrıca bu insanlar sen gezip tozduğun halde , yer istemene rağmen sana yer veriyorlar .
Bunu bir ayrıcalık olarak değilde , sanki böyle olması gerekiyormuş gibi görüyorlar . Ben şahsen , bu saatler içersinde bebekli , kadın yolcular haricinde , hiçbir kimseye yer vermiyorum.
Çok yaşadım şu olayları , artık masterladım

Normal saatlerde herkese yer veriyorum elbette .

Hiiiç kafana takmayacaksın , özellikle iş giriş ve çıkış saatlerinde yaşlı yolcular varsa özellikle yer vermiyorum . Saygısızlık olarak anlaşılmasın ama , senin (hastane harici ) o saatlerde gezip tozup bindiğin otobüse çoğu insan işinden yorulmuş ve bitkin olarak geliyor . Ayrıca bu insanlar sen gezip tozduğun halde , yer istemene rağmen sana yer veriyorlar .
Bunu bir saygı olarak değilde , ayrıcalık olarak görüyorlar . Ben şahsen , bu saatler içersinde bebekli , kadın yolcular haricinde , hiçbir kimseye yer vermiyorum.
Çok yaşadım şu olayları , artık masterladım

Normal saatlerde herkese yer veriyorum elbette .
Sen 20'inde masterladın
Ben 15'imde çifte master yapacağım

ORTAYA KARIŞIK

A-360 & 34HO1360
76O Avc. Cihangir Mah. - Otogar

Ekli dosyayı görüntüle 77659

A-314 & 34HO1313
31Y TOKİ Ayazma - Yenikapı
Ekli dosyayı görüntüle 77661

B5131 & 34NL7528
146T Boğazköy/Bahçeşehir-Yenkapı
Ekli dosyayı görüntüle 77662

M4545 & 34TP2120
78C Yunus Emre Mah. - Sultangazi
Ekli dosyayı görüntüle 77663

A-1565 & 34HO1909
92Ş Yeni Mah. Metro - Mecidiyeköy

Ekli dosyayı görüntüle 77660

Çekim Tarihlerini Yazmamız Zorunlu mu ?
Hayır zorunlu değil ama iett olanları sil. Sadece öho/iuaş ve ilk araç 360 değil 361

O tek koltuklu koltuk biraz daha geniş koltuklar mı? Kışın 48A’da bir tane orta yaşlı bağyanla o koltuğa sıkışmıştık otobüs hıncahınç doluydu

Geri
Üst Alt