Çünkü artık gerçek çatalca bölgesinde bir devir bitsin diye a-1060 için a-728 eski arabası 2024 model diye yazdımNeden a-1060 umarım inşallah a-728 eski arabası karsan atak alır dedim
Çünkü artık gerçek çatalca bölgesinde bir devir bitsin diye a-1060 için a-728 eski arabası 2024 model diye yazdımNeden a-1060 umarım inşallah a-728 eski arabası karsan atak alır dedim
Bi de 2025 model ısuzu citiport alınırsa zaten makyajlı kasa olursa zaten silivri grubunda aralarında kullanan mal sahibi yokBi de aynısı Avrupa dan a-1636 da inşallah da 2025 model mercedes almalı a-1060 da umarım inşallah a-728 eski arabası karsan atak almalı inşallah bi de a-892 inşallah da 2025 model ısuzu citiport almalı inşallah
Hayır hocam deparkoda 2 tane Man var C-1761 ile C-1762,A-1636 orada değilDeparko da değil miydi paylaşım yaptığım gün 2-3 tane MAN vardı orda ama kodları okunmuyordu
Tercih eden yok galiba, ulaşım aş bayileri var çünkğAkia Ultra LF12 alırlardı diyecem de ya Halk Ulaşım'a satışı yok ya da tercih eden yok
He pardon hocam 2 yıl önceki sinyaliymiş o. Güncel sanmışımHayır hocam deparkoda 2 tane Man var C-1761 ile C-1762,A-1636 orada değil
Bursa dışında başka nerede var kiTercih eden yok galiba, ulaşım aş bayileri var çünkğ
İETT’nin akialarında plakanın altında biryer yazxıyordu orası hem servis hem bayi olabilir. Merkezleri ikitelli sanayideBursa dışında başka nerede var ki
Fotoğraf buldum da bulanık okunmuyorİETT’nin akialarında plakanın altında biryer yazxıyordu orası hem servis hem bayi olabilir. Merkezleri ikitelli sanayide
AKIA Ulaşım otomotiv yazıyor. Türkiye distribütörü ve ana bayii aynı zamanda.İETT’nin akialarında plakanın altında biryer yazxıyordu orası hem servis hem bayi olabilir. Merkezleri ikitelli sanayide
Ulaşım AŞ firması. Araçların bakımını bu firma yapıyor.
Bildiğimiz eski mor İUAŞ mi yoksa aynı adda farklı firma mıUlaşım AŞ firması. Araçların bakımını bu firma yapıyor.
Hayırlı olsun. Isuzu sayıları artıyor, artmaya da devam eder inşallah. Yinede bir önceki kasası olan 2024'den devam etseler fena olmazİstanbul'un 4. makyajlı Isuzu Citiport'u A-382.
A-8 bölgesinin de ilk 2025 model aracı oluyor kendisi.Ekli dosyayı görüntüle 77549
İstanbul Ulaşım AŞ ile bir ilgisi yok. Bu Ulaşım İç ve Dış Ticaret firması.Bildiğimiz eski mor İUAŞ mi yoksa aynı adda farklı firma mı
Benimde ilk aklıma erguvanlar gelmişti Ulaşım AŞ görünce@Rick Grimes siz Ulaşım AŞ yazınca aklıma erguvan Akia’lar geldi![]()
Bu fotoğrafı ekstra Citiport alanına da paylaşabilirsin hocam. Biriksin orası daA-116 da böyleydi sonradan söküyorlar
İOAŞ ilk kurulduğunda dönemin belediyesi bütün markalardan araç almıştı.Benimde ilk aklıma erguvanlar gelmişti Ulaşım AŞ görünceİlk gördüğüm erguvan Akia 98H hattındaydı sanırım A-1519'du görünce şaşırmıştım. Daha önce mor Akia görmemiştim zamanında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.