buradaki arkadaşlara zor bir soru sorayım , şu anda çalışmayan A-1749 da eskiden hangi araç vardı , ne zaman seferden çekildi ve hangi bölgede çalışıyordu bilgisi olan var mı ?
Şöyle bir mesaj buldum. Tezellermiş sanırımburadaki arkadaşlara zor bir soru sorayım , şu anda çalışmayan A-1749 da eskiden hangi araç vardı , ne zaman seferden çekildi ve hangi bölgede çalışıyordu bilgisi olan var mı ?
C-1788 de Tezeller vardı eskiden
A-1747 ve A-1749 da Tezeller vardı
A-1615'in BMC Procity aracı B-1701'e geçti ve B-1701 2013 te yakılarak kullanılamaz hale geldi. 2013 Conecto aldı Eylül 2024te 2017MODEL Mercedes-Benz Yeni Conecto aldı
B-1793 te Tezeller vardı
Araç yeniledi mi yoksa TCV olarak mı acabaC-1884 yeniden geri dönmüştür araç Ferhatpaşa da
TCV olarak gözüküyorAraç yeniledi mi yoksa TCV olarak mı acaba
Teşekkürler. Allah nasip ederse önümüzdeki süreçte pasif plaklardan birisini satın alıp Beykoz bölgesine getirme düşüncemiz varŞöyle bir mesaj buldum. Tezellermiş sanırım
Bu araç ikitelli garajına girip çıkmıştı. B-173 İkitelli Garajındayken. Biraz takip ettim hala aracını değiştirmemişAyrıca B-1793 de sisteme eklenmiş
Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Umarım kazasız belasız yolculuğa başlar ve devam edersiniz. Fotoğraflarını bol bol bekleriz sitemizeTeşekkürler. Allah nasip ederse önümüzdeki süreçte pasif plaklardan birisini satın alıp Beykoz bölgesine getirme düşüncemiz var
Şimdiden hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim. Aramızda bir mal sahibinin olması güzel olurTeşekkürler. Allah nasip ederse önümüzdeki süreçte pasif plaklardan birisini satın alıp Beykoz bölgesine getirme düşüncemiz var
Hocam lütfen Beykoz'a almayın 89K ya alın araca ihtiyacımız varTeşekkürler. Allah nasip ederse önümüzdeki süreçte pasif plaklardan birisini satın alıp Beykoz bölgesine getirme düşüncemiz var
Aman üstat biz Anadolu yakasıyla gelmişiz Anadolu yakasıyla da gideriz karşıda bedava ev verseler oturmamHocam lütfen Beykoz'a almayın 89K ya alın araca ihtiyacımız var![]()
Çok teşekkürler , ben fotoğraf işinden pek anlamam da buradan sözüm olsun (iş olursa) forumdaki meraklı - istekli arkadaşları alıp önce Kavacık da Bayramoğlu’nda döner gömeriz sonra Çavuşbaşı ormanında müsait yere çekip bol bol foto çekebilirizAllah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Umarım kazasız belasız yolculuğa başlar ve devam edersiniz. Fotoğraflarını bol bol bekleriz sitemize![]()
Teşekkürler hocam , siteniz sayesinde satılık araçları gün ve gün kolayca takip edip arızası var mı çalışıyor mu inceleyebiliyoruz. Bu işte sizin de payınız varŞimdiden hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim. Aramızda bir mal sahibinin olması güzel olur![]()
Aklınızda model var mı? yoksa çalışmayan aracı çalışacak hale getirip eski araçla mı devam etme fikri varsözüm olsun (iş olursa) forumdaki meraklı - istekli arkadaşları alıp önce Kavacık da Bayramoğlu’nda döner ısmarlarım sonra Çavuşbaşı ormanında müsait yere çekip bol bol foto çekebilirsiniz
Temsa hariç her şey olurAklınızda model var mı? yoksa çalışmayan aracı çalışacak hale getirip eski araçla mı devam etme fikri var
Kazasız belasız olsunda model ne olursa olsun. 1 araç fazla olması hiç olmamasından iyidir.Temsa hariç her şey olurMuhtemelen Sıfır araç almayız, o esnada temiz duran - fiyatı iyi BMC/Otokar/Akia/Kobra/Mercedes ne varsa onu tercih ederiz.
A-1504 mü ?Ekli dosyayı görüntüle 81191
Br Adet daha 0KM 2025MODEL MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO geliyor.
Bunun kapı numarası kaç olabilir
Tahminlerinizi bekliyorum
%99A-1504 mü ?
A-B-C-D kodlu her şey olabilirEkli dosyayı görüntüle 81191
Br Adet daha 0KM 2025MODEL MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO geliyor.
Bunun kapı numarası kaç olabilir
Tahminlerinizi bekliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.