S
SG-220
Bakımları yapıldığı sürece bırakın en az 2030'a kadar çalışsınlar. Kime ne zararı var anlamıyorum. Hayır yerlerine akiadan başka birşey koydukları da yok. Neyse ya neyse...
Bu aracı ertesi gün bir kez daha çektim.M2501 Son Hali
Ekli dosyayı görüntüle 70196
Ekli dosyayı görüntüle 70198
Kırmızı Tema World reklamını çok beğendim. Araca renk katmış.
adam okadar yazdı boşunamı yazdı yani. konuları birleştiririz. olur biter.Böyle bir başlık vardı:
wowturkey.net konu iettnin-mercedes-citaro-otobusleri.269
İlk ağaçlı fotoğraf çok güzel çıkmış
Bende özledim ki o kadar uzun zaman bile geçmedi aslında gittiklerinden. Şuanki yerime ilk taşındığımda, 98KM daha açılmamıştı 98'in deparının önüne bakırköye gitmez, sefaköy metrobüs yazan kağıtlarla solo citarolar yapıyordu. Güzel zamanlardıBu Solo Citaro'ların Avrupa'daki günlerini gerçekten özledim. Hatta 2016'da Silivri'ye giderken. 300C hattından M2275...
Ekli dosyayı görüntüle 71845
Alıntıdır.
Malum deprem ve afet ülkesiyiz. Yeni araçlar alındıkça Citaro’lar yatakhane - yemekhane vb şeklinde kullanılmak için de hazırlanabilirAlmanya'da itfaiye teşikaltında olsa da bir nevi yüksek kapasiteli ambulans olarak hizmet veren bir Citaro.
İETT olmasa da paylaşmak istedim. Belki bir fikir verir bizim yöneticilere.
Bunun istanbul itfaiyesi yazılı olanı da güzel olurAlmanya'da itfaiye teşikaltında olsa da bir nevi yüksek kapasiteli ambulans olarak hizmet veren bir Citaro.
İETT olmasa da paylaşmak istedim. Belki bir fikir verir bizim yöneticilere.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.