Tema düzenleyici

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_1591.jpeg
M2206 13.12.2023
EL2 Emirgan - 4.Levent Metro

Sarıyer tarafına takviye olarak gönderilen o dönem çalışan Citarolardan bir fotoğraf :)

Bu Solo Citaro'ların Avrupa'daki günlerini gerçekten özledim. Hatta 2016'da Silivri'ye giderken. 300C hattından M2275...
Ekli dosyayı görüntüle 71845
Alıntıdır.
Bende özledim ki o kadar uzun zaman bile geçmedi aslında gittiklerinden. Şuanki yerime ilk taşındığımda, 98KM daha açılmamıştı 98'in deparının önüne bakırköye gitmez, sefaköy metrobüs yazan kağıtlarla solo citarolar yapıyordu. Güzel zamanlardı

Almanya'da itfaiye teşikaltında olsa da bir nevi yüksek kapasiteli ambulans olarak hizmet veren bir Citaro.

İETT olmasa da paylaşmak istedim. Belki bir fikir verir bizim yöneticilere.
Malum deprem ve afet ülkesiyiz. Yeni araçlar alındıkça Citaro’lar yatakhane - yemekhane vb şeklinde kullanılmak için de hazırlanabilir

Emekli olsunlar mı?
Tabiki. Yaşı gelen herkeste olduğu gibi. İnsanlar araçlar otobüsler...

Ayrıca bu kadar kötü durumdaki citarolar itfaiye aracı olurlarsa yangın yerine ulaşmadan kendilerini söndürmeye başlarlar

Ayrıca bu kadar kötü durumdaki citarolar itfaiye aracı olurlarsa yangın yerine ulaşmadan kendilerini söndürmeye başlarlar
Almanlar yapmış bir şekilde, biz niye yapamayalım? Ayrıca videosunu attığım araç bizimkilerle aynı nesil. İstanbul İtfaiyesinin araca İETT'den bile çok daha iyi bakabileceğini düşünüyorum.

Almanlar yapmış bir şekilde, biz niye yapamayalım? Ayrıca videosunu attığım araç bizimkilerle aynı nesil. İstanbul İtfaiyesinin araca İETT'den bile çok daha iyi bakabileceğini düşünüyorum.
Bakabileceklerse neden olmasın. İETT gibi bakmasınlar yeter

2013 kışı... citaro g lerin metrobüste çalıştığı ve tüm citaroların yeşilden sarıya boyanmaya başladığı geçiş dönem. İki renkte yan yana poz veren nadide karelerden biri

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250827-091037_Chrome.jpg
    Screenshot_20250827-091037_Chrome.jpg
    157 KB · Görüntüleme: 23
Geri
Üst Alt