Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri | Sayfa 10 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

  • #181
Avrupa'da Sadece Bu Hatlarda Citaro G Çalışıyor: 3 hat.
147 Şahintepe - Avcılar Cihangir Mahallesi
146T Boğazköy/Bahçeşehir - Yenikapı
97 Güneşli - Zeytinburnu/Aksaray

Tesadüfen Çalışabilen Diğer Hatlar: 1 Araç
79B Kayaşehir - Bakırköy
36AY Arnavutköy - Yenibosna Metro
146M Metrokent - Mecidiyeköy

İkitelli'de Citaro G'lerin Çalıştığı Hatlar Çok Azalmış.
 
  • #187
Ukraynaya giden 10 citaro için üzülüyorum.

Biz gönlümüzden mi koptu da alın bu 10 araç sizin olsun dedik yoksa ukrayna dan bir talep mi gelmişti ben unuttum onun için soruyorum. Lütfen ukrayna talep etti diyin biraz:D:confused:
 
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu
  • #188
3540358.jpg
 
  • #195
M2544 olimpiyat stadının oradaki yokuşu çıkarken kalmış 36F tabelası ile , çekici vardı. O yokuş sıkıntı çok, 79FY deki cng li cobralarda çok zorlanıyorlar orada dizele dönmeyenler hariç.
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

  • WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.