Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri | Sayfa 11 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

Bakımları yapıldığı sürece bırakın en az 2030'a kadar çalışsınlar. Kime ne zararı var anlamıyorum. Hayır yerlerine akiadan başka birşey koydukları da yok. Neyse ya neyse...

İstanbul’da toplu taşımanın bel kemiğini oluşturan İETT otobüsleri, son yıllarda filosuna kattığı Mercedes-Benz Citaro modelleriyle hem konforu hem de çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor. Sessiz motor yapısı, geniş iç hacmi ve alçak taban tasarımı sayesinde yolcular için daha rahat bir yolculuk sunan bu araçlar, şehir içi ulaşımda kaliteyi yukarıya taşıyor.

Mercedes Citaro otobüsler, özellikle engelli erişimine uygun rampaları, klimalı iç mekânı, dijital bilgilendirme ekranları ve yüksek güvenlik donanımları sayesinde hem sürücüler hem de yolcular tarafından beğeni topluyor. Modern şehircilik anlayışına uygun olarak geliştirilen bu araçlar, İstanbul’un yoğun ulaşım yapısına entegre olmuş durumda.

Ayrıca, düşük emisyon değerleri sayesinde çevre dostu bir ulaşım seçeneği sunan Citaro’lar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürülebilir ulaşım hedefleri doğrultusunda önemli bir yer tutuyor. Hem ana arterlerde hem de semt hatlarında kullanılan bu otobüsler, yakıt tasarrufu ve düşük bakım maliyetiyle de İETT için uzun vadeli avantajlar sağlıyor.

Bu forum başlığı altında siz de Mercedes Citaro otobüsler hakkındaki görüşlerinizi, memnun kaldığınız güzergâhları veya geliştirilmesi gereken yönleri paylaşabilirsiniz. Özellikle konfor, yakıt verimliliği ve sürüş deneyimi gibi başlıklarda fikir alışverişi yapmak isteyenleri bekliyoruz!

Böyle bir başlık vardı:

wowturkey.net konu iettnin-mercedes-citaro-otobusleri.269

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
M2501 Son Hali
Ekli dosyayı görüntüle 70196
Ekli dosyayı görüntüle 70198
Kırmızı Tema World reklamını çok beğendim. Araca renk katmış.
Bu aracı ertesi gün bir kez daha çektim.

1000024109.jpg
1000024110.jpg

Bu Solo Citaro'ların Avrupa'daki günlerini gerçekten özledim. Hatta 2016'da Silivri'ye giderken. 300C hattından M2275...
Ekli dosyayı görüntüle 71845
Alıntıdır.
Bende özledim ki o kadar uzun zaman bile geçmedi aslında gittiklerinden. Şuanki yerime ilk taşındığımda, 98KM daha açılmamıştı 98'in deparının önüne bakırköye gitmez, sefaköy metrobüs yazan kağıtlarla solo citarolar yapıyordu. Güzel zamanlardı

• Beğen
Tepkiler: Fliwoy ve Beykozlu

Konu görüntüleyen kullanıcılar