1 aracın dönüşümü 250 bin Euro . Sıfır dizel otobüs de 250 bin EuroDönüşüm çok pahalı olduğu için durduruldu sanırım
1 aracın dönüşümü 250 bin Euro . Sıfır dizel otobüs de 250 bin EuroDönüşüm çok pahalı olduğu için durduruldu sanırım
1 aracın dönüşümü 250 bin Euro . Sıfır dizel otobüs de 250 bin Eurobu rakamlarla dönüşüm mantıklı değil
146'yı görünce beynim otomatik olarak 146T okumuş. Sen diyince fark ettim. 146'ya nasıl dayansın 2006 model Citaro
Şahinkaya Garajı Citaroları için bu çalışma saatleri komik rakamlar , örneğin bugün M2579 neredeyse hiç durmadan 15TA hattında sabah 06:30 dan akşam 20:00 a kadar 20 den fazla sefer atacakEkleme:
Bir de çok uzun güzergahı olan 146 hattına vermişler. Nasıl arıza vermemiş, ben ona hayret ettim.
Milyonlarca euro gerektirir, o kadar para verdikten sonra da 2-3 kova boyaya öö denmez zaten
15-20 dk çalışıp 15-30 dk ara vermekle 3 ile 5 saat arası hiç durmadan ağzına kadar dolu araçla ring atmak aynı şey değiller. Ringte 10 kat daha çok yoruluyor araçŞahinkaya Garajı Citaroları için bu çalışma saatleri komik rakamlar , örneğin bugün M2579 neredeyse hiç durmadan 15TA hattında sabah 06:30 dan akşam 20:00 a kadar 20 den fazla sefer atacak![]()
Bu araçları hurdaya çıkarmak ya da sağa sola hibe etmektense elektrikliye çevirip yakıt tasarrufu sağlamak daha mantıklı geliyor bana. 20 araç yapmaya kalktığında 250*20 olacağını sanmıyorum. Mutlaka daha hesaplı gelecektir çoklu dönüşümde.1 aracın dönüşümü 250 bin Euro . Sıfır dizel otobüs de 250 bin Eurobu rakamlarla
dönüşüm mantıklı değil
Bugün Üsküdar da el freni / imdatı boşalan bir Citaro yokuştan aşağı doğru uçmuş. Kodunu ve hasar durumunu bilemiyorum.
El frenini çekmeyi unutmuş şoför içi boşmuş
M2005 yüksek ihtimalle kodu.Hat uyuşuyor ve yakın fotoğrafından kodunu net olarak göremesemde 2005'e çok benziyor.
Bu arabayı görünce aklıma rahmetli Jant Osman abinin modifiyeli Ikarus'u geldi.Ekli dosyayı görüntüle 88104
Sarı farlı janti abimiz M2242
Bizim bazı Anadolu şehirleri gibi hibeyi çöpe atmamışlar , Ukraynalıları tebrik ediyorumOdessa'ya hibe edilen Citaro görüntülenmiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.