Sonradan fotoğrafları da varmış.Ne olmuş aracın önüne
Çok kötü çarpmıştı normal. Allah'tan ne şoför varmış ne de yolcuEkli dosyayı görüntüle 86075
Sonradan fotoğrafları da varmış.Ne olmuş aracın önüne
umarım tamir olur. mercedes'in ürettiği en iyi otobüs bu kasa ve iett capacitysiEkli dosyayı görüntüle 86075
Sonradan fotoğrafları da varmış.Ne olmuş aracın önüne
Çarpmanın etkisiyle açılmıştır. İETT'nin paylaşımına göre şoför peronlarda el frenini çekmeyi unutmuş o yüzden araç kayıp gitmişŞöföre ve Araca geçmiş olsun araçlarda kapılar açıkken fren yapma özelliği varmı
kapılar acil durumlarda elle açılabiliyor, bunda şöför içinde olsa muhtmeleen elle açabilirdiÖn kapının iki kanadı da kopmuş direkt.Orta ve arka kapı açılmamış ama şoför içinde olsaydı açabilirdi sanırım.Çünkü M2561'in yan yattığı kaza da açılmıştı kapılar şoförün sayesinde.Normalde çoğu otobüs kaza yapınca kapıları bozulur açılmaz ama M2561'in açılabildiğini görünce de şaşırmıştım.
Ben hiç binmemiş olmama rağmen üzüldüm. Böylesine güzel araçların başına böyle şeyler gelmesi üzücüumarım tamir olur. mercedes'in ürettiği en iyi otobüs bu kasa ve iett capacitysi
Şahinkaya Garajı gözü gibi bakmaya çalışıyor ama maalesef karşıdaki körüklülerde haklısınızEski diye binek muammelesi yapıyorlar bu araçlara. Çoğu yeni araca taş çıkartır.
Beykoz da iyi bakıyorŞahinkaya Garajı gözü gibi bakmaya çalışıyor ama maalesef karşıdaki körüklülerde haklısınız
Bana ikisi de aynı garajmış gibi geliyorBeykoz da iyi bakıyor
Pardon Anadolu diyecektimBana ikisi de aynı garajmış gibi geliyor
Yok anadoluda aynı geliyor anadoluyu kastettiğinizi biliyordım. Farkları ne ki? Anadolu’nun taa Cevizli’ye kadar araç göndermesi dışında (133F)Pardon Anadolu diyecektim
Anadolu yani Sarıgazi garajıYok anadoluda aynı geliyor anadoluyu kastettiğinizi biliyordım. Farkları ne ki? Anadolu’nun taa Cevizli’ye kadar araç göndermesi dışında (133F)
İkisi de aynı garaj mı? Sarıgazi daha doğuda değil mi?Anadolu yani Sarıgazi garajı
Beykoz (Şahinkaya Garajı) Doğuda , Anadolu Garajı ise Kuzeydoğu tarafında, ikisi ayrı garajlar.İkisi de aynı garaj mı? Sarıgazi daha doğuda değil mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.