Tema düzenleyici

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biliyorum da 1 Araç çalışıyor.Eskiden 2 araçmış sanırım öyle gördüm sitede.Ve bir kez bindim ne Atışalanı ne Bağcıları ne Bahçelievler içi kaldı
Evet eskiden daha iyidi. Aynı anda bir araç giderken diğer araç dönüyordu. Artık maalesef tek araç çalışıyor. Geçen yaz (2024) çok kullanıyordum Esenler parkı için

Ya da buradan HT5 ve HT6 var Kocatepe Metro'ya oradan Metro ile.HT5 ne sık ne az.HT6'da zaten Allah'a emanet buraya geldik geleli iki kere felan gördüm canlı canlı.
Gerçi HT6 gün boyu varmış ama sefer aralıkları çok o da sanırım bir araç.Zaten gerek yok ona HT5'in seferleri az daha arttırılsa olur.

Bence çok güzel bir fikir. Belki Jest olmasa da başka araçlar da konabilir. Feshane PD otoparkından kalkabilir ve Park et Devam et projesine de entegre olur. Bir de çıkışlardan birine yeni durak yapılması gerekir.
metrobüs başlığından taşıdım.

PD2 Feshane- Ayvansaray Metrobüs

güzergah çıkaramadım

PD3 FEVZİ ÇAKMAK MEYDANI - SEFAKÖY METROBÜS

Fevzi çakmak meydanına aracını parkeden sürücü metrobüse ulaşım sağlayarak gitmek istediği yere ulaşım kolayca sağlayabilir. Böylelikle sefaköy içindenki trafiği azaltilmiş olur.

PD4 Kağıthane Metro - Hasbahçe Mesire Alanı (Ring)

mevlüdün fikiri oraya bir tarihi tramvay yapmaktı ama sadece 1 gün çalıştı ve duruyo öylesine. hem hasbahçe hem de nişonun 2 yıllıklarını şutladığı kağıthane kampüsü için bir hat. ayrıca az çok kağıthane metro - sadabad evleri ringi görevi de görmekte.

Kağıthane Metro - Ayazma Yolu (U dönüşü atar) - Kağıthane Metro Meydan Girişi - Nişo Kağıthane Kampüs - Hasbahçe - Su Sarnıcı (48S/54T/54TE/64Ç) (U dönüşü atar) Hasbahçe - Belediye Sarayı - Nişo Kağıthane Kampüs - Kağıthane Metro

Araçlar TM6'nın eski grubundan veya 1 tane sabit Karsan Yokuşçıkamıyorumenaribus olabilir

Son düzenleme:
PD4 Kağıthane Metro - Hasbahçe Mesire Alanı (Ring)

mevlüdün fikiri oraya bir tarihi tramvay yapmaktı ama sadece 1 gün çalıştı ve duruyo öylesine. hem hasbahçe hem de nişonun 2 yıllıklarını şutladığı kağıthane kampüsü için bir hat. ayrıca az çok kağıthane metro - sadabad evleri ringi görevi de görmekte.

Kağıthane Metro - Ayazma Yolu (U dönüşü atar) - Kağıthane Metro Meydan Girişi - Nişo Kağıthane Kampüs - Hasbahçe - Su Sarnıcı (48S/54T/54TE/64Ç) (U dönüşü atar) Hasbahçe - Belediye Sarayı - Nişo Kağıthane Kampüs - Kağıthane Metro

Araçlar TM6'nın eski grubundan veya 1 tane sabit Karsan Yokuşçıkamıyorumenaribus olabilir
Kağıthane’de park et devam et yok? (4. Levent’teki Kağıthane sınırında kalıyor ama kim oraya kağıthane diyor ki)

Kağıthane’de park et devam et yok? (4. Levent’teki Kağıthane sınırında kalıyor ama kim oraya kağıthane diyor ki)
pd'nin herhangi bir otoparka yapılmadığını öğrendim az önce

PDsiz küçük 1 araçlı ring hat güzel olabilir ama kodu 62 türevi birşey olur ne bileyim

E-51 BÜYÜKÇEKMECE - MECİDİYEKÖY

E-52 SİLİVRİ - BAKIRKÖY

E-53 KİPTAŞ VADİTEPE - BAKIRKÖY

E-54 BEYKENT - TAKSİM

E-55 BEYLİKDÜZÜ - TAKSİM
E-54 145M’yi sıklaştırarak gerçekleştirilebilir. Bunun olmasının yolu İETT’nin çift katlı almasını, ÖHO’ları da çift katlıya teşvik etmesini sağlamaktan geçiyor.

E-52 eski 303 hattını yeniden açarak kısmen olabilir. Şile gibi uzun yol araçlarından oluşan bir filo olması iyi olur. Alçak tabanlı o kadar uzun mesafeye dayanabilir mi meçhul. Bakırköy’e ring zorunluluğundan ötürü gidemez.

E-55 145T olarak var.

Ya belki binen olur, 15 Temmuz-İmrahor Caddesi arası yolcu olmaz mı??
hocam 2 kişi falan olur zaten çoğu İstanbullu daha Kağıthanenin ismini bilmiyor

ismi haberlerde geçse ya biri v#ruluyor ya da yokuşta tır kayıyor

Geri
Üst Alt