Biliyorum da 1 Araç çalışıyor.Eskiden 2 araçmış sanırım öyle gördüm sitede.Ve bir kez bindim ne Atışalanı ne Bağcıları ne Bahçelievler içi kaldı36CY cebeci'den yenibosna'ya gidiyor
Biliyorum da 1 Araç çalışıyor.Eskiden 2 araçmış sanırım öyle gördüm sitede.Ve bir kez bindim ne Atışalanı ne Bağcıları ne Bahçelievler içi kaldı36CY cebeci'den yenibosna'ya gidiyor
"tm hatla 50b'ye aktarın"- iett
Evet eskiden daha iyidi. Aynı anda bir araç giderken diğer araç dönüyordu. Artık maalesef tek araç çalışıyor. Geçen yaz (2024) çok kullanıyordum Esenler parkı içinBiliyorum da 1 Araç çalışıyor.Eskiden 2 araçmış sanırım öyle gördüm sitede.Ve bir kez bindim ne Atışalanı ne Bağcıları ne Bahçelievler içi kaldı
Gerçi HT6 gün boyu varmış ama sefer aralıkları çok o da sanırım bir araç.Zaten gerek yok ona HT5'in seferleri az daha arttırılsa olur.Ya da buradan HT5 ve HT6 var Kocatepe Metro'ya oradan Metro ile.HT5 ne sık ne az.HT6'da zaten Allah'a emanet buraya geldik geleli iki kere felan gördüm canlı canlı.
metrobüs başlığından taşıdım.Bence çok güzel bir fikir. Belki Jest olmasa da başka araçlar da konabilir. Feshane PD otoparkından kalkabilir ve Park et Devam et projesine de entegre olur. Bir de çıkışlardan birine yeni durak yapılması gerekir.
Şöyle olabilir. Maviler yeni eklenecek duraklar.metrobüs başlığından taşıdım.
PD2 Feshane- Ayvansaray Metrobüs
güzergah çıkaramadım
Kağıthane’de park et devam et yok? (4. Levent’teki Kağıthane sınırında kalıyor ama kim oraya kağıthane diyor ki)PD4 Kağıthane Metro - Hasbahçe Mesire Alanı (Ring)
mevlüdün fikiri oraya bir tarihi tramvay yapmaktı ama sadece 1 gün çalıştı ve duruyo öylesine. hem hasbahçe hem de nişonun 2 yıllıklarını şutladığı kağıthane kampüsü için bir hat. ayrıca az çok kağıthane metro - sadabad evleri ringi görevi de görmekte.
Kağıthane Metro - Ayazma Yolu (U dönüşü atar) - Kağıthane Metro Meydan Girişi - Nişo Kağıthane Kampüs - Hasbahçe - Su Sarnıcı (48S/54T/54TE/64Ç) (U dönüşü atar) Hasbahçe - Belediye Sarayı - Nişo Kağıthane Kampüs - Kağıthane Metro
Araçlar TM6'nın eski grubundan veya 1 tane sabit Karsan Yokuşçıkamıyorumenaribus olabilir
pd'nin herhangi bir otoparka yapılmadığını öğrendim az önceKağıthane’de park et devam et yok? (4. Levent’teki Kağıthane sınırında kalıyor ama kim oraya kağıthane diyor ki)
Bunun için 76V’nin ekspres deparı var.E-53 KİPTAŞ VADİTEPE - BAKIRKÖY
E-54 145M’yi sıklaştırarak gerçekleştirilebilir. Bunun olmasının yolu İETT’nin çift katlı almasını, ÖHO’ları da çift katlıya teşvik etmesini sağlamaktan geçiyor.E-51 BÜYÜKÇEKMECE - MECİDİYEKÖY
E-52 SİLİVRİ - BAKIRKÖY
E-53 KİPTAŞ VADİTEPE - BAKIRKÖY
E-54 BEYKENT - TAKSİM
E-55 BEYLİKDÜZÜ - TAKSİM
yolcu kitlesi K3 ile kapışır (0)MK47 (Kod değiiştirilebilir)
Başakşehir Metrokent-Kağıthane Metro
O7- 15 Temmuz Millet Bahçesi-Ordu Blv.-İmrahor Cd.
Ya belki binen olur, 15 Temmuz-İmrahor Caddesi arası yolcu olmaz mı??yolcu kitlesi K3 ile kapışır (0)
hocam 2 kişi falan olur zaten çoğu İstanbullu daha Kağıthanenin ismini bilmiyorYa belki binen olur, 15 Temmuz-İmrahor Caddesi arası yolcu olmaz mı??
Ha diyorsun ki Kağıthane değil, Alibeyköy olsa, 2 olur 12hocam 2 kişi falan olur zaten çoğu İstanbullu daha Kağıthanenin ismini bilmiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.