Tema düzenleyici

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla ya ekspres ulaşım lazım bize, her hat da her yere uğramayıversin
Espress de sayılmaz hocam bu. Dolaştıra dolaştıra 80 durak gitmesindense 2 ayrı hat olsun, 5 dakikada bir olacağına 10-15 dakika bir olsun en azından millet rahat yolculuk etsin. Ama şansa da bu bölgenin ana omurga hatları böyle.

H-4 İ.Ü.AVCILAR KAMPÜSÜ - İSTANBUL HAVALİMANI
İ.ü.avcılar kampüsü - esenyurt - bahçeşehir - İstanbul Havalimanı

H-5 SEFAKÖY METROBÜS - İSTANBUL HAVALİMANI
Kartaltepe - Sefaköy Merkez - Boru Sanayi - Oyak Sitesi - Halkalı Lisesi - Fatih Caddesi - İstanbul Havalimanı

H-7 YENİBOSNA METRO - İSTANBUL HAVALİMANI
Yenibosna Metro - Kuyumcukent - İstanbul Havalimanı

Hayır kayıp eşya formunda hala gözüküyor. Sadece daha resmi olarak gelmedi/duyuru yapılmadı

Ekran görüntüsü 2025-09-05 142356.png

Kapatma olsaydı anında duyuru atarlardı da açarken çok pintiler veya okulların açılmasını bekliyorlardır 😅
Geçen sene eylül gibi bir sürü yeni hat duyurmuşlardı, öyle bir atak bekliyorum aslında. Gerçi hat güzergahını çok beğenmedim ama hastane için kullanırım.

130T’yi sessiz sedasız kapattılar duyurusuz
BM4'e olanın aynısı oldu ona. Hala çalışıyor.

Geçen sene eylül gibi bir sürü yeni hat duyurmuşlardı, öyle bir atak bekliyorum aslında. Gerçi hat güzergahını çok beğenmedim ama hastane için kullanırım.
Kış tarifesi duyurusunda bugün yarın açılma ihtimali yüksek.

BM4'e olanın aynısı oldu ona. Hala çalışıyor.

Kış tarifesi duyurusunda bugün yarın açılma ihtimali yüksek.
bilmiyordum sağolun.

ukome'de bayağı öneri var. oradan yola çıkarak olacakları tahmin edebiliriz. tahminlerim; 16YK'nin KM49 olacağı, 139S ve 139D'nin kısaltılacağı yönünde

Diğer konuda konusu geçmişti buraya yazayım dedim

19D-M8 ilişkisiyle benzer bir şekilde yeniden açılması gereken A**b**k uğruna katledilmiş hatlar;

36CE
37M
41Y
48E
49G
49GB

Gece hattı önerisi değil sabah 4-5 arası (aynı 19D gibi) rotaları üzerindeki raylı sistemlerin çalışmadığı saatlerde 2-3 sefer atması gereken hatlar

Hat Kodunun ne olduğu önemsiz şuan belli bir kod gelmedi aklıma.

Sefaköy Metrobüs (KARTALTEPE) - Deposite Outlet AVM (Ring) sadece pik saatlerde

Kartaltepe - Boru Sanayi - Halkalı Meydan - Koca Ali Sokak - Arenpark - Mall of İstanbul - Deposite Outlet AVM'nin köprü altı göbeğinden ring

Amaç: 89F ve 76O yolcu yoğunluğu Sefaköy Metrobüs - Koca Ali Sokak tarafları olduğu için yoğunluğu azaltmak

Diğer konuda konusu geçmişti buraya yazayım dedim

19D-M8 ilişkisiyle benzer bir şekilde yeniden açılması gereken A**b**k uğruna katledilmiş hatlar;

36CE
37M
41Y
48E
49G
49GB

Gece hattı önerisi değil sabah 4-5 arası (aynı 19D gibi) rotaları üzerindeki raylı sistemlerin çalışmadığı saatlerde 2-3 sefer atması gereken hatlar
48E hariç hepsine katılıyorum. 48E’ye TM4 bayağı sık ve Alibeyköy’e gitmek yoldan saptırmadığı için katılamıyorum

Hat Kodunun ne olduğu önemsiz şuan belli bir kod gelmedi aklıma.

Sefaköy Metrobüs (KARTALTEPE) - Deposite Outlet AVM (Ring) sadece pik saatlerde

Kartaltepe - Boru Sanayi - Halkalı Meydan - Koca Ali Sokak - Arenpark - Mall of İstanbul - Deposite Outlet AVM'nin köprü altı göbeğinden ring

Amaç: 89F ve 76O yolcu yoğunluğu Sefaköy Metrobüs - Koca Ali Sokak tarafları olduğu için yoğunluğu azaltmak
Kodu 89D olabilir.

133SÇ Sabancı Üniversitesi - Patlayıcımaddeler - Cumhuriyet - Şifa - Çayırova Marmaray
eğer amaç marmaraya gitmekse Sabancı’nın içmeler marmaraya servisi var

Bir de sabancı’dan marmaraya giden 132B ve 133Ü geçiyor fakat pratikte bunlara binmek zor

Geri
Üst Alt