Okulum orada idi, 1-2ay kadar da orada oturdum.Kemerburgazda mı oturuyorsunuz
Okulum orada idi, 1-2ay kadar da orada oturdum.Kemerburgazda mı oturuyorsunuz
Bahçeşehir Hazırlık okuyanlar için 4 seçenek var zaten.48U’yu kullanan birine ilk defa rastlıyorum
Ooh ketçap mayonez de olsun muVerimliliği tartışılır ama kendi rahatım için olsa tadından yenmez
Ekli dosyayı görüntüle 75246
Ekli dosyayı görüntüle 75247
Ekli dosyayı görüntüle 75248
89SM - Söğütlüçeşme - Mall of İstanbul (veya son durak İstoç/Fenertepe/Metrokent gibi çeşitli yerlere kaydırılabilir oralarla ilgilenmiyorum)
İlk fotoğrafta yuvarlak içine aldığım yerden kalkacak. Evet evime 4-5 dklık yer olduğu için. Maalesef üşengecim. Ordan Halkalı meydana çıkacak. Ordan Arenapark ve Mall of İstanbul
2-3 tanede metrodan geçiyormuş verimli hat![]()
Böyle miTamamen iyi hat mı bilmem ama Walking Dead delisi T.C Vatandaşı için
89V Masko-Vezneciler (Ring)
güzergahı oluşturamıyorum @Rick Grimes gibi biri yapabilir mi?
şimdi baktım da benzer rotada bayağı hat var zaten, eğer bu rota ima edildiyse yani.Böyle mi
Reis sen yeterki iste oda olurHayali kurulan hatların içinde bile Arnavutköy ve Habipler bölgesinden geçen bir tane hat yokBiz tepeyi bırakıp kaçan okçular mıyız acaba ? Niye bize evlatlık muamelesi uygulanıyor
?
H-6 filan diyen olursa , üzerine atlarım .
Evet öyle olabilirBöyle mi
Ama şahsen havalimanına doğru inerse daha iyi olurEvet öyle olabilir
Öylede çok uzun sürmez mi sefer süresi sanki 98M'yi bi uçtan Masko'ya diğer uçtan Veznecilere uzatmışız gibi oluyor.Ama şahsen havalimanına doğru inerse daha iyi olur
Hepsinin taksimden kalkmasına gerek yok bence bakırköy, yenibosna, aksaray veya avcılar kalkışlı da olabilirYeni gece hatları
1G KİRAZLITEPE - KADIKÖY
2G BOSTANCI - ÜSKÜDAR
3G BURHANİYE MAHALLESİ - KADIKÖY RİNG
4G MALTEPE - KADIKÖY - ÜSKÜDAR
19G FERHATPAŞA - ÜSKÜDAR
20G ÜMRANİYE - KADIKÖY
33G GİYİMKENT - TAKSİM
36G CEBECİ - TAKSİM
38G SULTANGAZİ - TAKSİM
71G ATAKÖY - TAKSİM
72G YEŞİLKÖY - TAKSİM
73G FLORYA - TAKSİM
75G TAKSİM - LEVENT
76G TÜYAP - TAKSİM
78G FENERTEPE / BAŞAKŞEHİR - TAKSİM
79G KAYAŞEHİR - TAKSİM
80G KAZLIÇEŞME - TAKSİM
82G KUYUMCUKENT - TAKSİM
89G K.S.S.HASTANESİ / HALKALI - TAKSİM
91G GÖZTEPE MAHALLESİ - TAKSİM
92G YENİ MAHALLE METRO - TAKSİM
93G ZEYTİNBURNU - TAKSİM
94G BAKIRKÖY - TAKSİM
141G K.S.S.HASTANESİ / ATAKENT - TAKSİM
142G ESENYURT MEYDAN - TAKSİM
143G KÜÇÜKÇEKMECE - TAKSİM
144G DELİKLİKAYA - TAKSİM
145G BEYLİKDÜZÜ - TAKSİM
146G BOĞAZKÖY / BAHÇEŞEHİR - TAKSİM
147G ŞAHİNTEPE İGTOT - TAKSİM
303G SİLİVRİ - TAKSİM
400G BEYKENT - TAKSİM
401G TEPEKENT - TAKSİM
418G HADIMKÖY - TAKSİM
429G KIRAÇ - TAKSİM
448G GÜZELCE - TAKSİM
458G GÜRPINAR - TAKSİM
500G TUZLA - TAKSİM
Gece tarifesi ve çift bilet şeklinde hizmet verecektir.
Geceleyin özellikle haftaiçi Taksim’e giden veya Taksim’den giden sadece Sarıyer hatları var bence mantıklı olabilir. Şimdilerde sadece Göktürk/Alibeyköy eklemesi yapıldı.Hepsinin taksimden kalkmasına gerek yok bence bakırköy, yenibosna, aksaray veya avcılar kalkışlı da olabilir
33GT Giyimkent - Millet Bahçesi - Atışalanı - Esenler - Altıntepsi - Bayrampaşa - Topkapı Altgeçit - Vatan Caddesi - Aksaray - Unkapanı - Taksim - HarbiyeGiyimkent kalkışlı bir Taksim hattı işe yarayabilir. Hat Atışalanı içerisine girecek şekilde tasarlanması gerçekten güzel olur. Giyimkentten kalkan neredeyse (33TE hariç) tüm araçlar millet caddesinden hizmet veriyor, bu yüzden hattın ulubatlıdan gitmesi çok daha faydalı olacaktır. Ayrıca bizim Cevatpaşa hatlarından ne eksiğimiz var yahuOnun dışında 33ES hattının tam gün çalışmasını isterim. Esenlerden Gaziosmanpaşa’ya giden tek hat 33ES hattı. Güzergahı aynı diğer GOP hatları gibi olup 50R gibi Bayrampaşa içerisinden geçerek Atışalanına varıp 15 Temmuz mahallesinden geçerek Giyimkente gitmesi güzel olur diye düşünüyorum.
Güzergahı değişikmişKMH. Kartaltepe Mahalleleri (32B Bayrampaşa - Bakırköy)
Kartaltepe (Bayrampaşa) - Bilgehan Caddesi - Yıldırım Lunapark - Meltem Sokak - Giyimkent - 42 Evler - Batışehir - İSTOÇ - İkitelli OSB - İkitelli Garajı - Arenapark - Halkalı Caddesi - Boru Sanayi - Kartaltepe (Küçükçekmece) - Yenibosna - Şirinevler - Bahçelievler - İncirli - İBB Bakırköy - Ekrem Kurt Bulvarı - Koşuyolu Caddesi - Kartaltepe (Bakırköy)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.