Mezarlığa sola dönerken değilde sağa dönüşte 89S-MR52 hattının kalkış durağımezarlığın üstü olan yol mu oluyor? söğütlüçeşmeyi tam bilmiyorum
Son düzenleme:
Mezarlığa sola dönerken değilde sağa dönüşte 89S-MR52 hattının kalkış durağımezarlığın üstü olan yol mu oluyor? söğütlüçeşmeyi tam bilmiyorum
Alibeyköy’ün kapasitesi sınırsız iett çok seviyor çünküAlibeyköy dolmadı mı zaten
Ama yol uzamıyor mu sen harita üzerinden gösterebilir misin?Mezarlığa sola dönerken değilde sağa dönüşte 89S-MR52 hattının kalkış durağı
Haritadan yapmayı bilmiyorumda yuvarlak içine aldım dediğim yeri. Halkalı meydandan gelirken diş hastanesine doğru değilde 89A gibi gelebilir Sabahattin zaimi geçtikten sonra sağa dönerekAma yol uzamıyor mu sen harita üzerinden gösterebilir misin?
Öyle az yolcusu olur. 3-4 durakta durması lazımH-50 İstanbul Havalimanı - Alibeyköy Metro
Havalimanı'ndan duraksız Alibeyköy Metro'ya sefer.
Bilet: Tek Bilet.
Araya o zaman Işıklar, ve Akpınar köyü duraklarını da ekleyebiliriz.Öyle az yolcusu olur. 3-4 durakta durması lazım
GOP Yenimahalle’de başlayıp Meydan’da dursa oradan Alibeyköy’den geçse nasıl olurAraya o zaman Işıklar, ve Akpınar köyü duraklarını da ekleyebiliriz.
İhsaniye, Kemerburgaz ve Göktürk olmaz çünkü oradan metro geçiyor.
TM16 hattına ücretsiz aktarma yapabilir.GOP Yenimahalle’de başlayıp Meydan’da dursa oradan Alibeyköy’den geçse nasıl olur
Kırmızı ok senin mevcut rotan mor ok benim eklenmesini veya kalkışının olmasını sitediğim ok. Marmaraya gidecekler MR52 - 89A ile aktarma yapıp Söğütlüçeşmede bitebilir. Tamamen kendi rahatlığım için mantıklı olmazsa anlarımHaritadan yapmayı bilmiyorumda yuvarlak içine aldım dediğim yeri. Halkalı meydandan gelirken diş hastanesine doğru değilde 89A gibi gelebilir Sabahattin zaimi geçtikten sonra sağa dönerek
Ekli dosyayı görüntüle 74992
Hee anladım, ama ordan nasıl rota çizilir bilemedim valla.Haritadan yapmayı bilmiyorumda yuvarlak içine aldım dediğim yeri. Halkalı meydandan gelirken diş hastanesine doğru değilde 89A gibi gelebilir Sabahattin zaimi geçtikten sonra sağa dönerek
Ekli dosyayı görüntüle 74992
İçinden h-2 gibi Göktürk ten geçse mantıklı olurH-50 İstanbul Havalimanı - Alibeyköy Metro
Havalimanı'ndan duraksız Alibeyköy Metro'ya sefer.
Kargo Terminali - Havalimanı - Terminal 2 - Akpınar Köyü - Işıklar Köyü - Hasdal Aktarma - Çobançeşme - Alibeyköy Metro
Bilet: Tek Bilet.
Cengizhana inmezse espiriyi tamamlayamaz63ün gece seferi olsa bu rotada çalışırdı
Çeliktepeden (herhalde Depo Arkasındanda geçecek) Cengizhana inemez. Yollar çok bayırımsı ve dar. Ama Depo arkası sonrası Oto sokak (Büyükdere Cd. yanyolumsu gibi bi yol)a girecekse olabilir belki
kağıthane anadoludanda geçsin seviye farkı çok uçuk olmasınCengizhana inmezse espiriyi tamamlamaz
Anadoluda kağıthane mi varkağıthane anadoludanda geçsin seviye farkı çok uçuk olmasın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.