Yerimden kalkmaya üşenen benim için mükemmel hatta minibüs gibi evimin direkt önünden alsa da fena olmazdıBu da güzergahıEkli dosyayı görüntüle 76442
Yerimden kalkmaya üşenen benim için mükemmel hatta minibüs gibi evimin direkt önünden alsa da fena olmazdıBu da güzergahıEkli dosyayı görüntüle 76442
Oh artık Marmaray'a rahat, metroya rahatz metrobüse rahat, hatta Olimpiyatköy'den Çam Sakura'ya da uzatalım sağlık işini de görürsün, maç izlemeye Olimpiyat'a gidersinYerimden kalkmaya üşenen benim için mükemmel hatta minibüs gibi evimin direkt önünden alsa da fena olmazdı
Hatta otobüsleri de Öho'dan Citiport'lar( A-1517 net) veB5196 olarak ayarlayalımOh artık Marmaray'a rahat, metroya rahatz metrobüse rahat, hatta Olimpiyatköy'den Çam Sakura'ya da uzatalım sağlık işini de görürsün, maç izlemeye Olimpiyat'a gidersin
Hayır , hayır hayır Allah korusun . Özellikle O1264 olmaz@Semih19-2 bak sana da hat açarım O1264 ile solo karsanlar cirit atar
Olmasını istediğiniz başlığa girmez de komik hat taleplerine girer. Yolcusu ben hariç olmaz gibi bir şeyEee @Rick Grimes
MK17 hakkında ne düşünüyorsun
Olur olur, Avcılar-Olimpiyat arası araç yokYolcusu ben hariç olmaz gibi bir şey![]()
Küçükçekmece methbüste sondurak varsa orada son bulabilirBu da güzergahıEkli dosyayı görüntüle 76442
Bırakın bu hattı ben 147’nin bile bölünmesini savunuyorum. 500T’den hallice 75 duraklı hat mı olur.
Bence de gerekli arnavutköyü alibeyköye bağlamak. Biri Başakşehir ve Kuyumcukent için de güzergah çıkarmıştı Alibeyköy’eAlineyköyden birçok noktaya tek ulaşım var. Arnavutköy e yok.
Birkaç kere test için araç talep ettim veya test araçları mümkün değil ise olan bir hattın güzergahını Arnavutköy e çekilmesini talep ettim red ettiler hep
Akineyköy den Arnavutköy e 3 araç ile gidiliyor.
Hem zamandan hem karbon emisyonundan kaybediliyor
Alibeyköy metro durağından kalkan otobüsü mescidiselam yolundan arnavutköy merkeze ordan da havalimanına geçip ring yapıp geri gelebilir.Bence de gerekli arnavutköyü alibeyköye bağlamak. Biri Başakşehir ve Kuyumcukent için de güzergah çıkarmıştı Alibeyköy’e
Böyle bir şey yapamazlar . Zaten H-6 var İstanbul Havalimanına giden . Armavutköy’ün içinden geçiyor zatenAlibeyköy metro durağından kalkan otobüsü mescidiselam yolundan arnavutköy merkeze ordan da havalimanına geçip ring yapıp geri gelebilir.
Bu hat gerçekten de hem arnavutköy e hemde havalimanına gidenlerin işini kolaylaştırır.
Arnavutköy halkı da semtimize ve eş semtler e ulaşımı hızlandırabilir.
H6 ya alibeyköy den gitmek çok uzun. Trafik de çok.Böyle bir şey yapamazlar . Zaten H-6 var İstanbul Havalimanına giden . Armavutköy’ün içinden geçiyor zaten
Bir de ring olamaz , bu kadar uzun bir hat . Çoğu Alibeyköy hattı artık ring yapmıyor zaten
Otobüs ile cevahire gidiliyor çünkü M7 kapasitesini kaldıramıyor bir de şişli-mecidiyeköy her bünyenin kaldırabileceği bir şey değilAlibeyköy de ki en yoğun hat her zaman şişli hattı olmuştur.
Eskiden Alibeyköyün her mahallesinden ayrı şişli otobüsü ve şişli minibüsü kalkardı bilen bilir.
Şimdi bütün mahallelere tm kodlu hatları koydular bu hatlar mahalelerdeki duraktan yolcuları alıp alibeyköy metro durağına getiriyor ve herkes 50S otobüsünü bekliyor.
Sabah 6 da 10dk ara ile
Sabah 7 de 5 dk ara ile
Sabah 8 de 6 dk ara ile
Sabah 9 da 10 dk ara ile akşama kadar devam ediyor
Ne yazık ki iş saatlerinde 5 dk ara ile otobüsler kalksada ana duraktan full kalkıyor. Ve ara duraklarda yolcular binemiyor.
Ne yazık ki hala ana durak tan şişli merkeze gidecek olan yolcular metro kullanmaya alışamadı.
Neden inadına otobüs ile cevahir e geldiklerini anlamıyorum.
Boşa kalabalık oluyor.
İett zaten 5 dk ara ile Sabah kalkıyor otobüs diyor.
Ama eskiden her mahalleden ayrı otobüs ve minibüs kalkardı bu şekilde dolu olmaz dı.
Ayrıca şimdi daha da yoğunlaştı. Nüfus arttı göç alındı. İett neden sabahları kendi ekipleri duraklara gelio otobüse binmeyi denemiyor anlamıyorum.
Video çekip mail attım ben buyurun görün dedim.
H-6 Yunus Emre Mahallesi durağından başlıyor . Çok uzak değil Alibeyköy’e aslında ama İETT bu saatten sonra uzun hat açma ya da bir hattı uzatma taraftarı değil . Aktarma hiç olmasa , direkt olarak gitsek süper olurdu elbet fakat dediğim gibi aşırı uzun olurdu .H6 ya alibeyköy den gitmek çok uzun. Trafik de çok.
H6 cebeci yerine alibeyköy metrodan başlatılamaz mı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.