48KA nın Kemerburgaz dan kalkıyor altından 50g geçiyor araçlar gidişte Alibeyköy kalkışlı Kemerburgaz peronlar bitişik olur48KA’nın uzaktan yakından Alibeyköy’le alakası yokki nasıl depar açabilirsin ? Farklı bir hatta olsa daha iyi olabilirdi ama uygun hat yok işte
Gidişte talep olur zaten , geliş boş kalır
Evet deli trafiğe takılır , bir de zaten o konuma fazla durakta koyamassın . Express gitmek zorunda kalır .50G gece hattı araç alamanEkli dosyayı görüntüle 76904
Haritalar böyle bir rota çizdi, trafiğe çok takılır gibi ama
50G değil TM4 eskiler ile karıştırdım50G gece hattı araç alamanEkli dosyayı görüntüle 76904
Haritalar böyle bir rota çizdi, trafiğe çok takılır gibi ama
Tm4 den alıcaksın pik saatlerde zaten 48KA 30 dk de bir kalkıyor araçlar arka arkaya gelmesin diyeEvet deli trafiğe takılır , bir de zaten o konuma fazla durakta koyamassın . Express gitmek zorunda kalır .
Bak bu güzergahta olabilir ama bence benim dediğim gibi , Venezia Avm’den düz devam etmek yerine , Sultançifliğinin içine girip ; Habiplerden Arnavutköy yoluna bağlanabilir . Yoksa her türlü , bomboş gidip gelir . Hem de Arnavutköy Minibüslerine biraz rekabet gelirHabipler’den depar olarak, ya da bunu habipler turu atacak şekilde ayarlasak nasıl olur?Ekli dosyayı görüntüle 76912
Yüksek tabanlı otobüs verelim bir de şehirlerarası gibi sonuçtaBu Arnavutköydeğilde Başakşehir uzatılsa nasıl olur
Giyimkenttekileri ve tekstilkenttekileri de arnavutköye bağlardı böyleEn güzel güzergah budur tamam. Marmaray bağımlısının 2.attığı görseldeki gibi gelecek, giyimkente girmek yerine sağa Sultançiftliği’ne girecek . Venezia’dan doğru , Baştabya , İstek Vakfı vs vs …Altta çizilen yolu kullanırsa , otobüs içinde kavga çıkarSonra da Cebeci-Arnavutköy arabaları gibi , Habiplerden Arnavutköy yoluna bağlanacak . En mantıklısı bu olurdu
Evet ama o yoldan Arnavutköy yolcusu toplayamassın ki ? Oraya giden 336G ve 79KT gibi araçlar var zaten . 336G Arnavutköy’ün içine giriyor . O yüzden gereksiz geldi banaGiyimkenttekileri ve tekstilkenttekileri de arnavutköye bağlardı böyle
Evet , yine benim dediğime geldiEn kolayı TM18 i deparlı halde arnuvutköy e uzatmak
336G taşoluk perona gidiyor en kötü yükünü hafifletirEvet ama o yoldan Arnavutköy yolcusu toplayamassın ki ? Oraya giden 336G ve 79KT gibi araçlar var zaten . 336G Arnavutköy’ün içine giriyor . O yüzden gereksiz geldi bana
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.