Tema düzenleyici

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tuzla marmaray'dan geçen daha çok hat açılmalı. şu an bir tek KM12 geçiyor o da hem sık değil hem de marmarayı ara durak olarak kullanıyor. bugün mesela yeşil şapkalı aydınlı toki dolmuşu durdu marmarayın karşısında onların durağı var oralarda 20-30 kişi hücum etti minibüs entegrasyonu gelirse ilk yeşil şapkalı dönüşüme girmeli ve midibüs olmalı o zamana kadar iett bir şeyler düşünmeli

41Y ve 44B, sünnet köprüsü-hasköy-kasımpaşa yolundan gidecek şekilde yeniden açılmalı. 50D'nin araçları tamamen 41Y'e TM3deki 7 araçtan 1i 48T-1 olarak Kağıthane Metro'ya ring atsın diğer 6sı 44B'de çalıssın

41Y bu durumda daha garaja gelmeden dolar. 41Y (50D)'nin kağıthane metro yolcusu için de, K3'ün rotası Ayazağa - Kağıthane Metro olmalı. "48T-1" gibi Metro'ya kadar gitmesi yeterli olur zaten hat garajtan metroya içinde 3-4 yolcu ile geliyor, 50D'ye binemeyenler dolduruyor.

Son düzenleme:
41Y’nin varisi 77AS
Nişantaşı Üniversitesi - Ayazağa Köyiçi - Seyrantepe - Kağıthane Metro - Adliye - Piyalepaşa Bulvarı - Kasımpaşa - Saraçhane - Yenikapı
Nişantaşı üniversitesi öğrencilerinin toplu taşıma kullandığından şüpheliyim özel araçtan inmiorlardır

Nişantaşı üniversitesi öğrencilerinin toplu taşıma kullandığından şüpheliyim
Bu hat nişoda dolar otobüsün içi canlı tinder olur daha ayazağaya gelmeden şöfor bey kendi hayatından nefret etmeye başlar

Son düzenleme:
76CS CİHANGİR MAHALLESİ / AVCILAR - SEFAKÖY
76o hattına alternatif ve yükünü hafifletmek için ayrıca kartaltepe durağında değil sefaköy (e-5) yanında son bulucak sonra yenibosna yönünde basın ekspres köprüsünün altından dönüp avcılar yönü sefaköy durağına gelip bekleyecek.

Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim birileri ihtiyaç yazsın biz ona göre güzergah önerelim böyle kafamıza göre yazınca bir noktadan sonra sıkıyor…

Beykent / Kıraç - Hastane şeklinde olacak güzergahı.

Ekli dosyayı görüntüle 78035
Bana Bunu Taa Ocak Başında Avcılar Cihangir Mahallesi Peronu Amiri ile Konuşurken Bana Söylemişti Amir Abim . Hat Kodunu Bilmiyorum Ama Güncel Listede Açılacak Hatlar Kısmında Beylikdüzü - Şehir Hastanesi Hattı Görmüştüm Dedi . Cidden Amirin Dediği Şey Gerçek Oluyor 😐

76CS CİHANGİR MAHALLESİ / AVCILAR - SEFAKÖY
76o hattına alternatif ve yükünü hafifletmek için ayrıca kartaltepe durağında değil sefaköy (e-5) yanında son bulucak sonra yenibosna yönünde basın ekspres köprüsünün altından dönüp avcılar yönü sefaköy durağına gelip bekleyecek.
Sana bir şey söyleyim buna hiç gerek yok . Alternatif olarak zaten 76O'nun güzergahını %98'ini aynı kullanan 89F var . Onun yerine 89F'yi 76O'nun bir alt deparı olacak şekilde ayarlayabilirler. 76O-3 şeklinde .

Sana bir şey söyleyim buna hiç gerek yok . Alternatif olarak zaten 76O'nun güzergahını %98'ini aynı kullanan 89F var . Onun yerine 89F'yi 76O'nun bir alt deparı olacak şekilde ayarlayabilirler. 76O-3 şeklinde .
+ ekstra olarak 89F hafta sonu da çalışmalı belli aralıklarla olsa da

Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim birileri ihtiyaç yazsın biz ona göre güzergah önerelim böyle kafamıza göre yazınca bir noktadan sonra sıkıyor…
Şifa’dan, Aydınlı’dan Kurtköy’e ulaşımın çetrefilli olması. Diğer her yer ulaşabiliyorken. @Gebzeli ile 133H diye bir hat çıkarmıştık Patlayıcı Maddeler Yolu’ndan Şifaya/Aydınlı’ya giden.

Cendere Caddesi'nden geçen M1 aktarması

(55Y ve 46T bir hattan daha çok şehirlerarası otobüs hattı olduğundan sayılmaz, 41ST'dede malum şirketin 2013 temsaları çalışıyor)

Son düzenleme:
Daha araç veremiyorlar ki. Önce araç versinler hatta ondan sonra yaparlar bunları :)
Bunun içinde 89F pik saatler yerine tüm saatlerde çalışmalı. Sabah çalışıp öğle arası yatan araçları başka hatlara verince araç kalmıyor. Tüm gün çalışır şekilde düzenlenirse hat anca o şekilde olabilir

@Metrocu Rüzgar herkes bir ihtiyaç yazsın demiş idi. Ne kadar ihtiyaç meçhul fakat Tuzla’dan M5’e kolay aktarma yapılamıyor. Açılırsa çok sık çalışmaz muhtemelen Tuzla’dan pek talep olacağını sanmıyorum Üsküdar’a Marmaray gidiyor zaten. Burada amaç M5’in ara duraklarına (Ümraniye, Sancaktepe vs.) ulaştırmak. Nasıl bir güzergah çıkarılabilir?

TM20 Mescid-i Selam / Sultançiftliği- Alibeyköy
Mescid-i Selam
Malkoçoğlu
Sultançiftliği
Baştabya
500 Evler
Ali Fuat Başgil
Bereç
Topçular
Defterdar
Eyüpsultan
Silahtarağa Caddesi
Alibeyköy Metro

(Kıyağına Oluşturdum Benim İçin O Kadar Önemli Değil Bu Hat)

TM20 Mescid-i Selam / Sultançiftliği- Alibeyköy
Mescid-i Selam
Malkoçoğlu
Sultançiftliği
Baştabya
500 Evler
Ali Fuat Başgil
Bereç
Topçular
Defterdar
Eyüpsultan
Silahtarağa Caddesi
Alibeyköy Metro

(Kıyağına Oluşturdum Benim İçin O Kadar Önemli Değil Bu Hat)
Topçular durağından sonra , nasıl Defterdar durağına geçecekki ?? Çok uzağa gidip U dönüşü yapması gerekiyor . O yollar da kapandı zaten . 86V gibi Defterdar’dan sonra Demirkapıya doğru gelen araçlar , Düz devam edip , Sokaktan doğru caddeye bağlanıyorlar .
Yani gelişte bile bağlantı kopmuş artık . Gidişte hiçbir yol yok direkt olarak oraya bağlanabileceğimiz ( Bildiğim kadarıyla )

Geri
Üst Alt