Ben yazdım . Daha kayıt edildi gibi mesaj gelmediHenüz biri yazdı mı 153’e? Bir ucu alibeyköy’de olduğu için açarlar diye düşünüyorum
Ben yazdım . Daha kayıt edildi gibi mesaj gelmediHenüz biri yazdı mı 153’e? Bir ucu alibeyköy’de olduğu için açarlar diye düşünüyorum
Nişantaşı üniversitesi öğrencilerinin toplu taşıma kullandığından şüpheliyim özel araçtan inmiorlardır41Y’nin varisi 77AS
Nişantaşı Üniversitesi - Ayazağa Köyiçi - Seyrantepe - Kağıthane Metro - Adliye - Piyalepaşa Bulvarı - Kasımpaşa - Saraçhane - Yenikapı
Bu hat nişoda dolar otobüsün içi canlı tinder olur daha ayazağaya gelmeden şöfor bey kendi hayatından nefret etmeye başlarNişantaşı üniversitesi öğrencilerinin toplu taşıma kullandığından şüpheliyim
Bana Bunu Taa Ocak Başında Avcılar Cihangir Mahallesi Peronu Amiri ile Konuşurken Bana Söylemişti Amir Abim . Hat Kodunu Bilmiyorum Ama Güncel Listede Açılacak Hatlar Kısmında Beylikdüzü - Şehir Hastanesi Hattı Görmüştüm Dedi . Cidden Amirin Dediği Şey Gerçek Oluyor
Sana bir şey söyleyim buna hiç gerek yok . Alternatif olarak zaten 76O'nun güzergahını %98'ini aynı kullanan 89F var . Onun yerine 89F'yi 76O'nun bir alt deparı olacak şekilde ayarlayabilirler. 76O-3 şeklinde .76CS CİHANGİR MAHALLESİ / AVCILAR - SEFAKÖY
76o hattına alternatif ve yükünü hafifletmek için ayrıca kartaltepe durağında değil sefaköy (e-5) yanında son bulucak sonra yenibosna yönünde basın ekspres köprüsünün altından dönüp avcılar yönü sefaköy durağına gelip bekleyecek.
+ ekstra olarak 89F hafta sonu da çalışmalı belli aralıklarla olsa daSana bir şey söyleyim buna hiç gerek yok . Alternatif olarak zaten 76O'nun güzergahını %98'ini aynı kullanan 89F var . Onun yerine 89F'yi 76O'nun bir alt deparı olacak şekilde ayarlayabilirler. 76O-3 şeklinde .
Şifa’dan, Aydınlı’dan Kurtköy’e ulaşımın çetrefilli olması. Diğer her yer ulaşabiliyorken. @Gebzeli ile 133H diye bir hat çıkarmıştık Patlayıcı Maddeler Yolu’ndan Şifaya/Aydınlı’ya giden.Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim birileri ihtiyaç yazsın biz ona göre güzergah önerelim böyle kafamıza göre yazınca bir noktadan sonra sıkıyor…
Cendere Caddesi'nden geçen M1 aktarmasıArkadaşlar bir şey söyleyeceğim birileri ihtiyaç yazsın biz ona göre güzergah önerelim böyle kafamıza göre yazınca bir noktadan sonra sıkıyor…
Daha araç veremiyorlar ki. Önce araç versinler hatta ondan sonra yaparlar bunları+ ekstra olarak 89F hafta sonu da çalışmalı belli aralıklarla olsa da
Bunun içinde 89F pik saatler yerine tüm saatlerde çalışmalı. Sabah çalışıp öğle arası yatan araçları başka hatlara verince araç kalmıyor. Tüm gün çalışır şekilde düzenlenirse hat anca o şekilde olabilirDaha araç veremiyorlar ki. Önce araç versinler hatta ondan sonra yaparlar bunları![]()
Topçular durağından sonra , nasıl Defterdar durağına geçecekki ?? Çok uzağa gidip U dönüşü yapması gerekiyor . O yollar da kapandı zaten . 86V gibi Defterdar’dan sonra Demirkapıya doğru gelen araçlar , Düz devam edip , Sokaktan doğru caddeye bağlanıyorlar .TM20 Mescid-i Selam / Sultançiftliği- Alibeyköy
Mescid-i Selam
Malkoçoğlu
Sultançiftliği
Baştabya
500 Evler
Ali Fuat Başgil
Bereç
Topçular
Defterdar
Eyüpsultan
Silahtarağa Caddesi
Alibeyköy Metro
(Kıyağına Oluşturdum Benim İçin O Kadar Önemli Değil Bu Hat)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.