Evet doğru , Arnavutköy yolcularını 336G’den ayıklardı . Zaten yeteri kadar dolu bir hat336G taşoluk perona gidiyor en kötü yükünü hafifletir
Evet doğru , Arnavutköy yolcularını 336G’den ayıklardı . Zaten yeteri kadar dolu bir hat336G taşoluk perona gidiyor en kötü yükünü hafifletir
Gidişat bunu gösteriyor abiArnavutköy ile Şifa Mahallesini bağlayalım
Alibeyköy********Arnavutköy ile Şifa Mahallesini bağlayalım
336G entegre değil tarife olarak dolayısıyla ücretsiz değildirArnavutköy'den Alibeyköy'e gitmek isteyen 336G'ye biner oradan da M7 metrosuyla Alibeyköy'e geçer. 336G'den metroya aktarma ücretsiz mi bilmem ama ücretsiz olmalı değilse.
Ulaşımpark felsefesiGerçi millet nereye kolay yoldan giden otobüs varsa onu tercih ediyor . İllaki yolcusu olurdu
Direk E-?? ekspres hattı açılsın mecidiyeköy şahintepe arası a**b**k**'e yeter bu kadar hatAlibeyköyden Şahintepeye hat açılması lazım ben Mecidiyeköyden Şahintepeye gidene kadar 2 metro bir de 78Ş değiştiriyorum
Gaziosmanpaşadaki gettosundaki adam alibeyköy-şahintepe için ekspres hata binecekDirek E-?? ekspres hattı açılsın a**b**k**'e yeter bu kadar hat
mecidiyeköy şahintepe arası kastetmiştimGaziosmanpaşadaki gettosundaki adam alibeyköy-şahintepe için ekspres hata binecek
48KA'benim için 45dk sürmüştü, 50G (artık TM4 olan) de yaklaşık 25dk sürüyor Hadi 20dk bekledik desek. Arnavutköy-Kemerburgaz-Alibeyköy yaklaşık 90dkKemerburgazdan çok uzuyor haritalardan baktım habiplerden cebeciden sultangaziden karadeniz mahallesinden geçebilir
İdeal metro da zaten Alibeyköy den binip Kağıthane’de inip oradan yürüyüp m11 Bekliyeceksin zaten ortalam 15 dk beklesen hemen hemen benzer oluyor48KA'benim için 45dk sürmüştü, 50G (artık TM4 olan) de yaklaşık 25dk sürüyor Hadi 20dk bekledik desek. Arnavutköy-Kemerburgaz-Alibeyköy yaklaşık 90dk
Bavul falan varken Kağıthane yolu hiç çekilmiyor. Ondan benim için en iyisi 48U + 50G (artık TM4) + T5 oldu.İdeal metro da zaten Alibeyköy den binip Kağıthane’de inip oradan yürüyüp m11 Bekliyeceksin zaten ortalam 15 dk beklesen hemen hemen benzer oluyor
Kemerburgazda mı oturuyorsunuzBavul falan varken Kağıthane yolu hiç çekilmiyor. Ondan benim için en iyisi 48U + 50G (artık TM4) + T5 oldu.
Yağmur var iken bazen Kağıthane metro çıkışı o kadar kalabalık oluyor ki yürüyen merdivenden çıkamıyorsunuz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.