Tema düzenleyici

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
132PM Göçbeyli-Ballıca-Kurtdoğmuş-Kurtköy Metro (depar olarak Emirli-Kurnaköy’e gidebilir, Yayalar Metro’ya peron yapılırsa oraya uzatılır)

Güzergah: Göçbeyli-Ballıca-Kurtdoğmuş-Kurtdoğmuş Yolu Cd.-Ankara Caddesi-Kurtköy Metro

İstanbul Park’ta etkinlik olunca Kurtköy Metro’dan depar sefer düzenlenebilir. Ballıca’dan aşağı inip İstanbul Park’a uğrayıp oradan Göçbeyli’ye gider. Şu an bir tek 133GP geçiyor buradan.

Bu hat ile:
*Pendiğin tüm köyleri tek bir hatta birleştirilir ve metroya kolay ulaşım sağlanır.
*Eğer İstanbul Park’ta bir etkinlik düzenlenirse millet kolayca İstanbul Park’a toplu taşımayla gider.

Sefer sıklığı: 1-1.5 saatte bir, arttırılabilir gerekirse. Gönül isterdi ki LE otobüs çalışsın…

Sizce nasıl bir hattır?

Son düzenleme:
Kemerburgazdan çok uzuyor haritalardan baktım habiplerden cebeciden sultangaziden karadeniz mahallesinden geçebilir
48KA'benim için 45dk sürmüştü, 50G (artık TM4 olan) de yaklaşık 25dk sürüyor Hadi 20dk bekledik desek. Arnavutköy-Kemerburgaz-Alibeyköy yaklaşık 90dk

48KA'benim için 45dk sürmüştü, 50G (artık TM4 olan) de yaklaşık 25dk sürüyor Hadi 20dk bekledik desek. Arnavutköy-Kemerburgaz-Alibeyköy yaklaşık 90dk
İdeal metro da zaten Alibeyköy den binip Kağıthane’de inip oradan yürüyüp m11 Bekliyeceksin zaten ortalam 15 dk beklesen hemen hemen benzer oluyor

İdeal metro da zaten Alibeyköy den binip Kağıthane’de inip oradan yürüyüp m11 Bekliyeceksin zaten ortalam 15 dk beklesen hemen hemen benzer oluyor
Bavul falan varken Kağıthane yolu hiç çekilmiyor. Ondan benim için en iyisi 48U + 50G (artık TM4) + T5 oldu.

Yağmur var iken bazen Kağıthane metro çıkışı o kadar kalabalık oluyor ki yürüyen merdivenden çıkamıyorsunuz.

Geri
Üst Alt